10 May 2015

Sabun marine essence

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
APA ITU MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Sabun Marine Essence atau nama glamor sabun cerah ketiak, ada jugak yang panggil sabun hijau.
Walaupun macam-macam nama diberikan namun fungsinya tetap sama. Ramai yang ingat sabun ni hanya untuk ketiak semata-mata ye la nama pun sabun cerah ketiak kan.
Actually sabun ni glamor dengan nama tu cause majoriti yang pakai paling nampak kesan adalah di bahagian ketiak. Tu jadi glamor as sabun ketiak. Sebenarnya sabun ni banyak sangat khasiat dan kebaikan yang lain.
Selain daripada dalam bentuk bar, ia juga ada dalam bentuk cecair dan fungsinya juga sama.


***********************************************
KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE
***********************************************

# Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak 
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
# Menghapuskan parut jerawat/jeragat dimuka, melicinkan kulit muka
# Menghapuskan selulit & ketuat


*****************************************************
KEBAIKAN MARINE ESSENCE BODY WASH
*****************************************************
 
# Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak 
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak


**************************
CARA PENGGUNAAN
**************************

Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

***************************
CARA PENYIMPANAN
***************************

Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

********************************
GOLONGAN YANG SESUAI
******************************** 

Semua peringkat umur.
Bayi, kanak-kanak, orang dewasa


*********************
PROMOSI
******************** 

Sekarang ni yana tengah buat promotion untuk produk Marine Essence, set ni lagi JIMAT & MURAH.

Harga Normal
Marine Essence Beauty Bar : RM120
Marine Essence Body Wash : RM38
Marine Essence Shampoo : RM38
But NOW!!!

Boleh dikatakan HARGA RUNTUH!!!  
Terdapat 3 set promo :

SET PROMO
3 ketul Marine Essence Bar @ Sekotak
Harga Normal : RM120
Harga Runtuh : SMS/WHATSAPP ke 010-6273397

SET COMBO
1 Botol Marine Essence Body Wash
1 Botol Marine Essence Shampoo
3 ketul Marine Essence Bar @ Sekotak
Harga Normal : RM196
Harga Runtuh : SMS/WHATSAPP ke 010-6273397

SET TRAVEL
1 Botol Marine Essence Body Wash
1 Botol Marine Essence Shampoo
Seketul Marine Essence Bar
Harga Normal : RM116
Harga Runtuh : SMS/WHATSAPP ke 010-6273397

Harga untuk set-set promo yana tidak paparkan.
Berminat boleh direct je SMS/WHATSAPP.

Berminat nak jadi pengedar pun dialu-alukan.....


Yana
0106273397

*promo sehingga 31 Aug 2015


Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...