27 June 2015

Pengalaman naik Firefly gi KL

Alhamdulillah dapat naik flight untuk kali ke 2..tapi kali ni firefly pulak..destinasi semestinya ke KL... asalnya nak gi kelas TLC tapi last minit cancel yer la kan minggu pertama puasa..so nak tak nak yana pegi jugak la jalan2 shopping..
Yang bestnya CDM Salleha Roslan jemput yana bile yana departure kat Subang Airport..yeayy dapat naik Baby M..kereta impian setiap TLCians..

19 June 2015

Sesetengah orang malu berdada besar..tapi tak malu suami tengok payudara kendur..

Terbaca post kawan dekat FB pasal ramai yang tak nak pakai Bra PB sebab mendada sangat... Yana pun pernah dengar alasan tue sebelum ni... 

"Saya tak nak pakai la long bra PB sebab mendada sangat malu org tengok"

Erkkk...dah tu tak malu ke kalau suami sendiri tengok breast kendur?? Bukan ker kita kene cantikkan diri untuk suami??
Lagipun memula memang la akan rasa mendada bile pakai PB ni sebab lelemak kat belakang badan tu kita tarik masuk dalam cup tapi lama2 nanti breast akan jadi kecik dan terletak cantik once lelemak degil hilang.. kan ke best tue!!

Kene pakai istiqomah supaya result pun gempak.. yang bebadan besar tu kan kecikkan badan biar mata suami melekat je kat kita and selalu je dekat ngan kita meh sini pm PB expert ni haaa....
Raya nanti gempak sikit badan kau jahhh!! Kannn...baru la thun ni beraya sakan..

Yana
0106273397

PB semestinya untuk orang kurus jugak!!

Siapa kata orang dah kurus tak perlu pakai PB, dia memang kejam!

Yerla..takkanlah orang kurus tu taknak sihat kan? Belum confirm lagi orang kurus terlepas dari masalah-masalah normal kaum perempuan macam selulit, period pain, period tak teratur, keputihan, sembelit and so on..cuba korang senarai penyakit orang perempuan ni satu2...

Orang kurus pun:

 nak jugak sihat.
 teringin jugak ada shape..taklah 'straight' macam papan
 nak ada asset yang tak flat.
 nak dapat berat badan yang ideal..sebab lelaki tak suka tulang you all.
 orang kurus sangat terdedah kepada masalah postur iaitu bongkok..makanya kalau nak bongkok, janganlah pakai PB..
 Orang kurus pun BUNCIT.. ouch badan dah ok tapi perut buncit..tak lawalah baju raya jovian you all tu kalau buncit

Ni nak kasi orang kurus harga PB murah-murah nih...stock pun terhad..abis stock, abislah harga murah-murah tu...so tunggu ape lagi tu..cecepat cari PB Expert ni ha..
Yana
0106273397

17 June 2015

Shopping baju raya tengah2 bulan!!

Baju raya da sampai!! Yeay..tahun ni persediaan awal sebab buat bisnes ni bonus 5-6 angka boleh pegang..syukur pada allah..terima kasih mentor2..


Takde da shopping last minit macam sebelum2 ni... lepas ni fokus nak buat duit shopping anak2, duit rumah idaman dan simpanan masa depan pulak!!


Sempat lagi korang yg tgh mencari2 peluang bisnes sebelum raya.. meh wapps yana biar yana tunjuk cara camne boleh income banyak ni!!


0106273397
www.liyanatahar.com

15 June 2015

Gaji surirumah macam gaji CEO!! Raya kali ni memang meriah!!

Pernah satu ketika sorang surirumah kene tanya "kau kerje apa?"
Takkan nak jawab..aku tak keje..pakai duit suami jer..

Apakata tahun ni ubah sikit jawapan bile orang tanye " kau keje ape?"
Kita boleh cakap "aku surirumah jer tapi gaji aku dalam rm5000-rm7000 sebulan.."

Agak2 ternganga tak mulut orang yg bertanya?? Confirm lalat masuk pun tak sedar...kihkihkih...

Surirumah gaji rm5000??? Buat ape?? Bisnes ape???
"Bisnes baju dalam jer...buat online hari2..."

Surirumah yang nak bergaji tinggi..yang taknak diperlekehkan kawan2.. yang nak beraya sakan.. boleh wapps yana..


PB EXPRT TERENGGANU
0106273397

#tsunamiduitraya
#topleaderscircle
#tlc #Tsunamiraya #premiumbeautiful
#premiumbeautifulelegance
#kualaterengganu #hariraya #shopping
#corset

TSUNAMI DUIT RAYA bersama TLC!!!

"TSUNAMI DUIT RAYA"

Terbeliak biji mata tengok akaun bulan ni bonus masuk lebih dari biasa... syukur berbaloi dengan usaha..tapi nak buat lebih lagi... nak raya ni baju pun tak beli lagi..duit raya anak2 buah.. persiapan lepas raya..

Ari BONUS masuk duk login logout je akaun macam tak percaya!! Income sebulan dah lebih dari gaji CEO!!

RAYA kali ni alhamdulillah yana boleh bernafas lega sebab awal2 da buat bisnes dengan TLC...income sebulan??? Jangan cakap yana menipu pulak kalau cakap 5-6 angka dalam akaun setiap 11 haribulan..

Tak percaya??? Nah figure TLCians utk bulan lepas..bonus yana pun ade jugak kat situ...hehehe..syukur pada Allah Taala..time kasih mentor2 yang memberi tunjuk ajar..

Nak duit raya??? Nak duit shopping?? Jom wapps ngan yana tak pun terus kopi2 jer...

0106273397
TLC PB Expert Terengganu


#tsunamiduitraya #tsunamiraya #topleaderscircle
#tlc #premiumbeautiful
#premiumbeautifulelegance
#terengganu #hariraya #shopping #marang #dungun #kualaterengganu

TSUNAMI RAYA bersama TLC!!!

Mesti ramai yang tertanya-tanya apa lah tsunami TLC kali ni... Biase2 sekali tsunami mesti GEMPAK dan GEGAR!!

Hah!! Kali ni TLC nak tunjuk bukti kat semua yang kitaorang bukan main-main buat bisnes..
Bayangkan sebulan bonus mencecah rm5000- rm19000!!! Perghhhh mana nak cekau duit banyak tu dalam sebulan... kerja 20 tahun pun belum tentu gaji banyak tu...gaji CEO pun tak sampai gitu...
Ni cuma buat je bisnes online COPY & PASTE je apa yang mentor buat tup..tupp.. 11hb bonus masuk sedebuk 5-6 angka..best la kan??!!

Boleh buat raya...shopping raya..lepas raya...tabungan anak-anak...saving sikit..bayar zakat fitrah lebih sikit tahun ni... da dapat rezeki lebih kan zakat pun lebihkanlah sikit...
Ada yang nak bonus cam kat bawah ni tak???!!

Serious tau bukan main2!! 
Mesej or wapps yana sekarang biar semua merasa bonus besar untuk hari raya nanti!!

Ni contact no yana...0106273397... 
wapps terus untuk mengubah kewangan anda esok hari..






 

 

 

  Bonus kat atas ni semua milik TLCians.. 
termasuk bonus yana sekali....
baru nak merasa boleh pergi bangkok bercuti secara percuma


Loves,
Liyana Tahar
PB EXPERT TERENGGANU

14 June 2015

TESTIMONI PENGGUNA TEGAR PREMIUM BEAUTIFUL!!!


Salam semua...

Yana nak share testimoni dari kawan-kawan seperjuangan dan client-client TLC.. ada yang berpantang dengan PB..ada yang capai berat ideal.. ada yang kurus.. ada yang badan jadi tegap..ada yang nak kawen pakai PB.. macam-macam ragam la testimoni nie..

Jom kita jenguk kejap gambar-gambar kat bawah ni..








































































Jom sihat bersama PB... 
Nak raya ni mesti nak melawa kan??
Baju da cantik da tapi badan berlipat...arrggghhh tension!!!
Yang tak mampu bayar cash boleh wapps yana kita deal ok!!

YANA
010-6273397 
PB EXPERT TERENGGANU

03 June 2015

Berpantang dengan Premium Beautiful

Assalamualaikum semua..
Yana nak share pengalaman berpantang dengan Premium Beautiful.
Yana dah bersalin 2 kali dan syukur alhamdulillah dua-dua bersalin normal.
Nak berpantang tu takde masalah sangat sebab yang perlu diberi perhatian area bawah jer. Dalam 2 minggu in shaa Allah baik sepenuhnya bila sentiasa berendam dengan air garam. Bab jahit dan luka torehan masa bersalin tu.
Bab dalaman perlu ditekankan sebab rahim bengkak ke, kecut ker, dah balik tempat asal ker kita takkan tahu sampailah mak bidan sengkak balik rahim.
Masa bersalin anak sulung yana tak pakai PB lagi jadi body tu out la sikit. -___-

Time berpantang anak kedua yana dah pakai PB jadi masa tu dapat pujian dari misi
● rahim yana kecut hari ke-4
● jahitan dan luka kering
● perut kemas tak menggeleber
● rahim dah balik tempat asal

Masa tu terkejut jugak lah sebab pengalaman berpantang kali kedua memang lain sangat.

Dah ada bersalin normal tentu ada yang memilih atau terpaksa untuk bersalin ceaser.

Yana pernah dengar orang bersalin ceaser cara nak jahit balik tempat belah tu dengan jahit, stapler dan gam.
Erkkkk...ngeri dengar -___-

Yana sendiri terkejut tengok parut mak yana bersalin ceaser. Belahan die menegak bile dilihat sekarang dah macam punggung kat depan. Zaman sekarang belahan melintang jadi tersorok sikit.

Kawan yana pernah cerita yang die 3 kali bersalin semua ceaser.

Anak pertama jahit...anak kedua stapler...anak ketiga gam...!!!

Ya Allah seriau bila dengar pengorbanan isteri melahirkan zuriat melalui proses pembedahan... 7 lapis perut isteri doktor hiris untuk keluarkan amanah Allah..memang patut sangat la suami hadiahkan set Premium Beautiful untuk betulkan balik alignment badan isteri luar dalam...bagus dapat suami macam ni, tak Selfish!

Abam-abam kalau sayang sangat kat isteri tolong lah hadiahkan 1 set PB kat insan tersayang. Nak service yang baik wajib hadiahkan korset terbaik.


Yana
0106273397



Luahan hati salah seorang pekerja MAS daripada 6000 staff yang menerima notis penamatan perkhidmatan berikutan penstrukturan baru syarikat..

Moga dipermudahkan urusan setiap seorang dalam meniti kehidupan yang mendatang..

SEPANG: “Saya tidak tahu apa akan dilakukan selepas ini kerana masih terkejut selepas menerima surat penamatan perkhidmatan daripada Penerbangan Malaysia (MAS),” kata seorang kakitangan Malaysia Airlines, Hafiz,30, yang telah ditamatkan perkhidmatan.
Memetik laproan Kuala Lumpur Post,Hafiz adalah salah seorang dari 6000 kakitangan MAS yang telah ditamatkan perkhidmatan selepas tujuh tahun berkhidmat dengan syarikat penerbangan nasional tersebut.

Menurutnya, surat notis penamatan yang dipos ke rumah dibuka isteri dimana ia telah dibuka oleh isterinya sebelum memaklumkan kepada beliau yang sedang bekerja di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) di sini.
Katanya, kerana notis penamatan kerja itu dia terpaksa mencari kerja lain sebelum 31 Ogos di mana tarikh tersebut adalah hari terakhir perkhidmatannya dengan MAS.

“Bukan senang untuk mencari kerja lain ketika ini, tambahan pula saya sebagai ketua keluarga perlu menyara isteri dan anak.
“Buat masa ini saya tidak tahu apa perlu dilakukan. Walaupun agak tertekan, saya reda dan percaya akan ada rezeki lain untuk kami sekeluarga,” katanya yang kelihatan sugul ketika ditemui oleh wartawan Kuala Lumpur Post.

P/s: sekarang ni berniaga adalah pilihan terbaik bila menghadapi situasi sebegini.. TLC sedia membantu untuk kehidupan yang lebih baik

Yana
0106273397

Entry Terbaru

Sweetality @ Pemanis Low Calorie

Assalamualaikum.. SWEETALITY?? PEMANIS GULA RENDAH KALORI!! Jom baca sikit pasal Sweetality ni.. Nak manis? Senyum sikit untuk ...