15 June 2015

Gaji surirumah macam gaji CEO!! Raya kali ni memang meriah!!

Pernah satu ketika sorang surirumah kene tanya "kau kerje apa?"
Takkan nak jawab..aku tak keje..pakai duit suami jer..

Apakata tahun ni ubah sikit jawapan bile orang tanye " kau keje ape?"
Kita boleh cakap "aku surirumah jer tapi gaji aku dalam rm5000-rm7000 sebulan.."

Agak2 ternganga tak mulut orang yg bertanya?? Confirm lalat masuk pun tak sedar...kihkihkih...

Surirumah gaji rm5000??? Buat ape?? Bisnes ape???
"Bisnes baju dalam jer...buat online hari2..."

Surirumah yang nak bergaji tinggi..yang taknak diperlekehkan kawan2.. yang nak beraya sakan.. boleh wapps yana..


PB EXPRT TERENGGANU
0106273397

#tsunamiduitraya
#topleaderscircle
#tlc #Tsunamiraya #premiumbeautiful
#premiumbeautifulelegance
#kualaterengganu #hariraya #shopping
#corset

Entry Terbaru

Kedai Kek Hipstur (Cantek Sekali) Di Kuala Terengganu

Ada yang mencari tempat makan cozy dan hipstur area Kuala Terengganu? Kek lover? Western bites seekers? Nak makan kek dan bite dalam ...