19 June 2015

PB semestinya untuk orang kurus jugak!!

Siapa kata orang dah kurus tak perlu pakai PB, dia memang kejam!

Yerla..takkanlah orang kurus tu taknak sihat kan? Belum confirm lagi orang kurus terlepas dari masalah-masalah normal kaum perempuan macam selulit, period pain, period tak teratur, keputihan, sembelit and so on..cuba korang senarai penyakit orang perempuan ni satu2...

Orang kurus pun:

 nak jugak sihat.
 teringin jugak ada shape..taklah 'straight' macam papan
 nak ada asset yang tak flat.
 nak dapat berat badan yang ideal..sebab lelaki tak suka tulang you all.
 orang kurus sangat terdedah kepada masalah postur iaitu bongkok..makanya kalau nak bongkok, janganlah pakai PB..
 Orang kurus pun BUNCIT.. ouch badan dah ok tapi perut buncit..tak lawalah baju raya jovian you all tu kalau buncit

Ni nak kasi orang kurus harga PB murah-murah nih...stock pun terhad..abis stock, abislah harga murah-murah tu...so tunggu ape lagi tu..cecepat cari PB Expert ni ha..
Yana
0106273397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...