27 June 2015

Pengalaman naik Firefly gi KL

Alhamdulillah dapat naik flight untuk kali ke 2..tapi kali ni firefly pulak..destinasi semestinya ke KL... asalnya nak gi kelas TLC tapi last minit cancel yer la kan minggu pertama puasa..so nak tak nak yana pegi jugak la jalan2 shopping..
Yang bestnya CDM Salleha Roslan jemput yana bile yana departure kat Subang Airport..yeayy dapat naik Baby M..kereta impian setiap TLCians..

No comments:

Post a comment

Entry Terbaru

Cara Ukur Premium Beautiful

Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda. Wasap yana tau. klik jer https...