27 June 2015

Pengalaman naik Firefly gi KL

Alhamdulillah dapat naik flight untuk kali ke 2..tapi kali ni firefly pulak..destinasi semestinya ke KL... asalnya nak gi kelas TLC tapi last minit cancel yer la kan minggu pertama puasa..so nak tak nak yana pegi jugak la jalan2 shopping..
Yang bestnya CDM Salleha Roslan jemput yana bile yana departure kat Subang Airport..yeayy dapat naik Baby M..kereta impian setiap TLCians..

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...