17 June 2015

Shopping baju raya tengah2 bulan!!

Baju raya da sampai!! Yeay..tahun ni persediaan awal sebab buat bisnes ni bonus 5-6 angka boleh pegang..syukur pada allah..terima kasih mentor2..


Takde da shopping last minit macam sebelum2 ni... lepas ni fokus nak buat duit shopping anak2, duit rumah idaman dan simpanan masa depan pulak!!


Sempat lagi korang yg tgh mencari2 peluang bisnes sebelum raya.. meh wapps yana biar yana tunjuk cara camne boleh income banyak ni!!


0106273397
www.liyanatahar.com

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...