19 June 2015

Sesetengah orang malu berdada besar..tapi tak malu suami tengok payudara kendur..

Terbaca post kawan dekat FB pasal ramai yang tak nak pakai Bra PB sebab mendada sangat... Yana pun pernah dengar alasan tue sebelum ni... 

"Saya tak nak pakai la long bra PB sebab mendada sangat malu org tengok"

Erkkk...dah tu tak malu ke kalau suami sendiri tengok breast kendur?? Bukan ker kita kene cantikkan diri untuk suami??
Lagipun memula memang la akan rasa mendada bile pakai PB ni sebab lelemak kat belakang badan tu kita tarik masuk dalam cup tapi lama2 nanti breast akan jadi kecik dan terletak cantik once lelemak degil hilang.. kan ke best tue!!

Kene pakai istiqomah supaya result pun gempak.. yang bebadan besar tu kan kecikkan badan biar mata suami melekat je kat kita and selalu je dekat ngan kita meh sini pm PB expert ni haaa....
Raya nanti gempak sikit badan kau jahhh!! Kannn...baru la thun ni beraya sakan..

Yana
0106273397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...