22 July 2015

Corat coret Aidilfitri 2015

Hai semua...

Selamat Hari Raya!!! Maaf Zahir Dan Batin...
Raya tahun ni ada manis ada pahitnya.. Sehari sebelum raya ayah mentua yana telah pergi buat selamanya..raya kali ni hilang serinya bile bersama-sama keluarga belah suami..gambar raya pun takder...huhuhu....

Tapi hati sedikit terubat bile bersama-sama dengan keluarga yana...celoteh anak-anak bersama ahli keluarga yang lain menghilangkan rasa pilu..

Berhari raya bersama-sama rakan turut membantu yana menghadapi hari raya kali ni..

Photoshoot dalam taman umah kuza


sesi gurau senda ngan abah

Beraya kat umah mak long..Picture time

dengan abah tersayang...ana sayang abah dunia akhirat

mak dengan anak-anak dara

wif dede dan cikcu...adik2 tersayang

anak2 perempuan mohd tahar dan nayate

jom beraya kat umah orang kawen..hehehe

beraya umah kuza..dengan anak teruna masing2
sakat abah sebab bergambar serious sangat

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...