15 July 2015

HANDBAG JENAMA vs PREMIUM BEAUTIFUL

Pengakuan tulus ikhlas salah seorang customer yang nak dapatkan PB...katanya die sanggup habiskan beribu duit untuk beli handbag berjenama hanya nak bergaya tapi bile pikirkan kesihatan susah nak keluarkan duit...tapi bile sayangkan perhatian dari suami harga PB yang sama dengan handbag dah jadi murah...sebab tu dah tak berkira nak beli PB..


Mana pilihan anda?? Handbag ke Premium Beautiful?? Mana lagi penting???

Mana lagi jimat beli handbag utk bergaya sementara ke pakai PB yang boleh sihat dan cantikkan badan dengan waranti seumur hidup?

Mana lagi sayang antara pandangan kawan2 pasal handbag baru dengan nampak cantik di mata suami sebab pakai PB??

Yana
PB Expert Terengganu
0106273397

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...