24 July 2015

Handphone mahal vs Premium Beautiful

 Salam Jumaat semua...

arini da 8 Syawal... sekejap jer kan...yana lagi la rasa sekejap sebab da mula bekerja..time keje tu ada masa rasa masa tu cepat jer berlalu tapi ade masa rasa lambat jer nak balik.. tahun ni tak berjalan raya mana sebab ayah mentua baru jer meninggal..semangat nak raya tu jadi kurang sikit.. ok stop pasal sedeh2 ni...

Arini yana nak tanya korang pasal HANDPHONE!! 
Jenama dan berapa harga tepon korang yang paling mahal pernah beli or teringin nak beli??  

 

Macam yana paling mahal Samsung Note 3.. tapi teringin jugak nak pakai Iphone 6..hehheeh..paling2 pun rm2600 kan?? Cash tau bukan installment...

Tapi kan kenapa korang rasa buang duit or sayang nak beli 1 set PB yang harganya tak sampai pun rm3000.. paling2 pun rm2100 da boleh dapat..tengok pada ukuran badan jugak la.. 

kalau beli HP waranti die cuma setahun tapi bayangkan PREMIUM BEAUTIFUL ni waranti die seumur hidup..!!! rosak..koyak..patah.. semua lah korang boleh call agent yang dulu n hantar baiki secara PERCUMA.. (yana pun boleh tolong hantar baiki..FREE jer pun)..

pastu fabrik PB ni tahan lama..ade jer yang pakai sampai 10 tahun masih lagi macam baru...lagi pulak kain PB ni selesa dipakai bile-bile masa dan kat negara mana sekalipun..bestkan.. mau nyer tak..dah kate produk SUPERBRAND... haruslah 200% memudahkan pemakai yer tak...hehehe
 
Ada yang pakai tu sebab masalah :-

✔ sakit belakang
✔ perut buncit
✔ badan bongkok
✔ period tak lancar
✔ fibriod / cyst
✔ senggugut
✔ peha besar
✔ payudara kecik
✔ slip dics
✔ nak dapatkan zuriat
✔ nak kahwin
✔ nak kurus

Yang tersenarai tu semua potential client beli PB..Jadi yana tak rasa beli PB ni membazir or buang duit sbb korang boleh jer beli HP harga beribu (CASH LAGI!!)

Ada yang nak pakai PB boleh terus wapps yana ok..

Yana
PB Expert Terengganu
0106273397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...