04 July 2015

Hilang inci selepas 3 bulan pakai PB

Hati mana yang tak gembira kalau sebelum ni nak turunkan berat badan punya lah susah kan..nak-nak badan yang metabolisme rendah..

Ini pengakuan rakan kongsi yana.. sepanjang 3 bulan pakai PB ukuran badannya da banyak hilang inci..yang buat yana terkejut akak ni tak diet..tak exercise..tak kawal makan..tak ikat perut..tak buat pape pun cuma die pakai PB secara konsisten 8 jam sehari..

baju biru masa memula yana jumpa kak su..baju merah selepas 3 bulan pakai Pb kak su hantar gambar terbarunya..



Ukuran kak su sebelum pakai PB

Puncak dada  121cm
Bawah dada   116cm
Pinggang        114cm
Punggung       126cm

Selepas 3 bulan pakai PB (secara konsisten)

Puncak dada   105cm (kurang 16cm)
Bawah dada      93cm (kurang 23cm)
Pinggang           92cm (kurang 22cm)
Punggung        111cm (kurang 15cm)


Bahagian pinggang mudah mengecil dan paling senang nak dibentuk.. tak lama lagi boleh lah kak su pakai balik baju sutera yang lama-lame da tersimpan tu.. ^_^

ada yang nak kecikkan badan macam kak su tak?? wapps yana sebab yana nak bagi special price untuk blog reader yana..


PB Expert Terengganu
0106273397

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...