10 July 2015

Persediaan perbelanjaan lepas raya

Hai semua... 

Apa juadah berbuka hari ni?? Yana berbuka umah parent ari ni..
Da beli baju raya?? Da siap semua persiapan raya?? Jangan terlebih excited sangat tau dalam berbelanja.. yer la kan beza nak dapat gaji bulan baru nanti hampir 46 hari..

Dah ade ker persediaan duit nak berbelanja lepas raya ni?? Kalau belum meh join group TLC buat duit raya..

Kat bawah ni semua bukti BONUS masuk dalam akaun TLCians setiap bulan setimpal dengan usaha dan gerak kerja yang diberikan..

Mentor nak bagi ilmu protege kene all out 500%.. senang je bisnes ni cuma COPY & PASTE jer

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi de...