04 July 2015

Premium Beautiful korset terbaik di pasaran!!

Salam lovelies..

Arini yana nak kongsi pasal PB.. kesan dan kebaikkan PB pada pengguna tegar.


PB merangkumi 70% kesihatan dan 30% kecantikan memberikan 100% keyakinan pada tubuh badan




Bayangkan selama ni yana da pakai banyak jenis korset dan girdle untuk merawat masalah yana tapi tidak satu pun yang membantu..
Jenama terkenal dan murah seperti Avon, Bamboo corset, lilian, triumph, audrey jenama yg biasa yana beli dan pakai untuk sokongan asset yana selama ni..bukan nak memburukkan cume fungsi pakaian dalam ni tak sampai 100% kepuasan yang yana nak..


Tapi sejak mengenali Premium Beautiful 2 tahun yang lalu apabila yana mengambil inisiatif memakainya untuk kesihatan dalaman yana tak berpaling tadah sehingga sekarang..I'M SATISFIED!!


70% KESIHATAN YANG MAMPU DIRAWAT

✔ KEPUTIHAN
✔ SENGGUGUT
✔ FIBRIOD
✔ CYST
✔ RAHIM LEMAH
✔ SAKIT BELAKANG
✔ BADAN BONGKOK
✔ MIGRAIN
✔ ASTHMA
✔ NAK ANAK
✔ PERIOD TAK TERATUR

30% KECANTIKAN YANG BOLEH DIBENTUK

✔ TAKDE SHAPE
✔ PERUT BUNCIT
✔ PEHA BESAR
✔ GEMUK
✔ LENGAN BESAR
✔ NAK KAHWIN
✔ NAK BERPANTANG
✔ KURUS KERING


Banyak lagi kebaikkan Pb yang boleh disenaraikan... yang kat atas tu masalah biasa dan ramai yang mengalaminya..



Yana
0106273397

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...