09 July 2015

PREMIUM BEAUTIFUL sesuai untuk BERSALIN CEASEREAN

Selamat malam semua...

Yana nak share salah satu testimoni terbaik pasal ibu bersalin secara ceaser.. 


"I'm mother of three...dah melalui tiga kali ceaserean....alignment memang out la...tapi the most important reason, adalah sakit belakang kesan epidural tu..memang tak tertahan sakitnya...selama ni husband tak pernah komen sepatah pon..tapi sarung je pb, terus puji... maknanya selama ni dia diam tu bukan tak perasan, tapi maybe nak jaga hati je tu..

Nak bengkung ikat2 tu memang serius tak sempat..anak dah masuk tiga..hero semua pulak tu...memang buzy kalah menteri....nak pantang tertib sangat pon tak dapat....maybe sebab tu sakit belakang tu makin menjadi kot....."

-Khairun, confinement with Premium Beautiful-

Ada yang nak pakai PB utk berpantang?? Sementara stok masih ada dan Promo Raya berlangsung.. cepat2 wapps yana 0106273397


Yana
Premium Beautiful Expert Terengganu

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...