Bangkok Cancellation Letter


Bangkok Cancel!!

Sepatutnya yana terbang ke Bangkok bersama-sama 800 ahli yang lain bermula hari ni.. namun percutian yana dibatalkan kerana berlaku pengeboman di tengah-tengah bandar Bangkok. Letupan yang mensasarkan pelancong-pelancong dari luar negara termasuk yana dan rombongan.

Berdasarkan kos kerugian yang terpaksa ditanggung iaitu RM2 juta nilainya bukan sedikit. Yana bersyukur SHOM menjaga dan menghargai usahawan-usahawannya. Memula yana  mesej dari SHOM berkenaan percutian kami dibatalkan.. kemudian SHOM membuat kenyataan akhbar..
 
Percutian Bangkok akan diganti dengan percuatian lain yang sama nilainya...kemana dan bila yana masih lagi menunggu panggilan dari SHOM...

Alhamdulillah dan syukur pada Allah kebajikan kami dijaga dan dihargai.. kalau dapat pergi ke Vietnam or Bandung pun best jugak kan??  hehehhe...aamiin moga salah satu destinasi menjadi pilihan syarikat..

First time yana nak bercuti secara PERCUMA...tak kisah kat mana-mana pun janji FREE dan VVIP 5 STAR layanannya..

Loves to travel for FREE!!

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

360 Theravest Kecilkan Lengan Dengan Mudah

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin Macam mana Hari Raya tahun ni? Kalut² raya kate netizen..huhu betul jugakkan macam yana pun kalut...