09 August 2015

Bukti pertama yana dalam bisnes.. SM Award

Salam semua....

Sebak hati pun ada bile dikenang balik masa mula-mula yana nak start buat bisnes aritu...  masa tu pertengahan tahun 2013..dalam hati ni selalu timbul rasa

"Boleh ker aku buat"
"Banyak modal nak kene keluar ni"
"Ade ke orang nak beli"
"Lama ker aku boleh bertahan"

Sekarang bulan 8 2015...selepas 2 tahun 2 bulan yana berbisnes sekarang yana boleh berbangga dengan diri sendiri bile yana mula dapatkan bukti pertama terima award SENIOR MANAGER dengan sales sebanyak RM20,000 bulan 3 2015.... itupun baru jer naik stage SHOM..sepatutnya bulan 9 tahun sebelumnya da ambik tapi sebab yana baru jer pregnant so tangguh dulu...

Dalam percaya tak percaya..boleh buat ke tak boleh buat...ada ker orang nak beli PB...syukur alhamdulillah rezeki Allah berikan maha luas..

Berkat tunjuk ajar dan ilmu yang mentor- mentor serta master trainers berikan syukur alhamdulillah berjaya jugak buat bisnes ni..walau merangkak bertatih pada mulanya...sekarang da boleh berjalan sendiri...tapi tunjuk ajar still lagi yana perlukan dan masih lagi diterima dari mentor2.. mentor ibarat belahan jiwa yana sampaikan setiap detik hati yana ni mentor boleh rasa...best sangat bisnes dengan TLC..

Tak semua orang mampu beri komitment 100% dalam sesuatu hal tapi bagi yana kalau diri sendiri tak commited macam mana nak berjaya..

Usaha dulu baru berjaya
Cuba dulu baru tahu kelebihan kita
Buat dulu baru sedar kehebatan diri

Nak berniaga senang jer..cari bisnes yang ada mentor..yang ada kumpulan yang membantu..yang syarikatnya dah utuh berpuluh tahun dalam pasaran..yang lebihnya kepada kita..

✔ bonus bulanan
✔ free trip oversea 2-3 kali setahun
✔ modal 1 kali seumur hidup
✔ kelas percuma 2 kali seminggu
✔ kelas social media percuma
✔ kelas blog percuma

Nak jadi sebahagian dari keluarga Top Leaders Circle?? Mulakan langkah untuk bebas masa, bebas kewangan dan bebas belanja..



Yana
PB Expert Terengganu
0106273397

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...