23 August 2015

Kurus selepas 90 hari!

Dalam masa 3 bulan sahaja, Premium Beautiful berjaya mengecilkan badan Kak Su! Yana sendiri terkejut bila tengok perubahan pada Kak Su... Apepun Tahniah Kak Su! Semoga Premium Beautiful dapat membantu Kak Su jadi lebih sihat dan dalam masa yang sama dapat bentuk badan idaman kalbu ^-^


Yang baju biru tu, Kak Su sebelum pakai Premium Beautiful.
Yang tudung merah tu, Kak Su selepas 3 bulan sarung Premium Beautiful.
Bukan setakat perubahan pada bentuk badan jer tau...cuba tengok wajah Kak Su...Nampak makin glowing! :)



Testimonial Premium Beautiful from Kak Su:

Before:

Bust =121cm
Under Bust = 116cm
Waist  = 114cm

   Hip  = 126cm


After 3 month:
 Bust = 105cm (kurang 16cm)
Upper Bust = 93cm (kurang 23 cm)
   
Waist = 92cm (kurang 18 cm)
      Hip = 111cm (kurang 15cm)

So, you all yang dah beli set Premium Beautiful tu wajib tau pakai SETIAP HARI. Minimum 8 jam sehari and kalau nak pakai lebih jam, lagi bagus sebab lagi cepatlah you all dapat bentuk badan yang you all idamkan sebelum raya nanti :)
Nak rasa pengalaman hilang banyak cm macam Kak Su tak? Kalau nak, you all kena cepat-cepat whatsaap yana sebab yana ada bagi special price tau especially for my blog readers :)
Whatsaap :

0106273397
Yana

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...