22 August 2015

Long Girdle Premium Beautiful



Yana sendiri belum tentu nak tilik dan kira berapa keping jahitan pada girdle PB..tapi since dah terlibat secara langsung dalam bisnes PB ni yana ambil tahu pasal ciri-ciri produk..sebab yana dapat  ilmu produk free je pun tak payah nak bayar beribu-ribu..

Ciri-ciri Produk:




Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...