22 August 2015

Long Girdle Premium Beautiful



Yana sendiri belum tentu nak tilik dan kira berapa keping jahitan pada girdle PB..tapi since dah terlibat secara langsung dalam bisnes PB ni yana ambil tahu pasal ciri-ciri produk..sebab yana dapat  ilmu produk free je pun tak payah nak bayar beribu-ribu..

Ciri-ciri Produk:




Entry Terbaru

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya..  yer lah kan ade orang r...