23 August 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: Mudahnya Berpantang dengan PB!!

Salam semua..

Kebelakangan ni ramai kawan-kawan yana mendapat cahaya mata.. bile dengar berita gembira ni terasa nak timang cahaya mata baru pulak...hehe..terasa rindu dengan suasana berpantang..makan nasi panas dengan ikan panggang.. nasi putih dengan sambal lada hitam..uiihhh makan panas-panas memang bangkit selera.. itu baru bab makan..


Tapi yana paling suka bab berpantang badan... kalau anak sulung yana pernah pakai kain lilit untuk jaga perut biar cepat kempis tapi paham-paham je la kan..bile da melilit bagai ni time nak ke toilet susah jugak..bertahan sampai tengahari jer.. last-last tak pakai terus....huhuhu...badan cantik menawan lepas berpantang anak sulung tinggal impian...


Korang pernah alami situasi macam yana tak?? Mesti pernah kan...masa tu mula lah mak membebel sebab tak berbengkung...hehe..nanti badan masuk angin la..urat cepat kembang.. macam-macam lagi la..


Pengalaman berpantang anak kedua lain sikit... yang ni memang best sangat..sampai rasa nak berpantang lagi sekali...tiap-tiap tahun pun takpe..hahaha..


Masa berpantang Ajwad ni yana banyak bergerak..selang sehari ulang alik ke Klinik Kesihatan Hiliran.. masa tu Ajwad kene jaundis lebih dari sebulan.. berpantang macam tak berpantang la... masa tu mujur lah yana da pakai Premium Beautiful untuk berpantang..nak bergerak mudah..nak menyusu senang..pinggang tak sakit..rahim cepat kecut.. perut tak menggeleber.. strecthmarks anak sulung yang hitam pun da mula pudar...


Mak yana naik pelik kenapa badan boleh jadi bertenaga..nampak cergas bawak anak macam orang da abis pantang.. mesi-mesi pun cakap elok jer rahim terletak.. siap tanya yana buat ape... hehehe... masa tu cume bangga sangat diri da pakai PB sepanjang berpantang.. suami pun suka sebab tak susahkan die da nak tolong lilit tali barut.. sampai aritu suami yana cakap rindu pulak nak lilit bengkung kt badan...

Syukur sangat berpantang dengan PB.. yana boleh capai bentuk badan idaman selepas 20 hari...suami yana pun terkejut sebab hasilnya mengagumkan... 

Yana tak diet makan
Yana tak susah2 nak jogging (dalam pantang)
Yana tak makan pil kuruskan badan
Yana cuma amalkan pakai PB sebolehnya 24 jam sehari sepanjang berpantang... badan yana sentiasa rasa panas hangat.. tubuh terasa ringan bile buat keje...


Yang baju purple tu masa dalam wad lagi.. Baju hitam tu yana pakai yang adik bongsu punya.. sebab baju yana semua da loose..


Kalau ade yang tengah cari set berpantang ni yana syorkan pakai jer PB..
Tak payah nak berpilis berparam.. 
Tak susah nak berlilit bagai..
Tak risau nak berjalan jauh..
Dijamin pinggang tak sakit bile duduk menyusu

Inilah pengalaman berpantang paling manis.. 1 set PB tolong yana selesaikan banyak hal..
Lepas berpantang yana still boleh pakai PB buat pakai hari-hari gi keje..

Inilah Set Premium Beautiful yang sentiasa melekap di badan yana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...