30 August 2015

Promo MERDEKA DAY 58th

Salam Ambang Merdeka semua..

Promosi PB sempena Hari Merdeka yang ke 58 tahun..

Promosi sehingga 12 tengah malam 31 ogos 2015

Korang tau tak yang beria-ria nak pakai PB ni sebab ape??!! Biasa-biasa bile yana tanya...majoriti jawapan diorang..

Saya nak kurus
Lemak kat badan banyak
Perut buncit macam orang mengandung
Sakit belakang
Period tak teratur
Nak ikhtiar untuk dapat baby
Doktor scan ada cyst sebab tu tak pregnant
Peha besar
Payudara kecik
Badan sekeping macam papan
Punggung besar
Atas besar
Pinggang takde
Badan bongkok
Nak berpantang mudah
Nak kawin


Ya Allah...bile nak senarai satu-satu jawapan memang banyak sangat... sampai da boleh sebut kat mulut ni haaa.. bukan setakat korang jer ada masalah tu tau...yana dulu pun pernah alami masalah yang sama..

Kalau pikirkan harga 1 set tu memang la beli gelang emas lagi baik tapi setakat emas kat tangan je la banyak..kesihatan korang camne??

Takpe kalau melabur sikit beli PB ni janji kesihatan kita terjamin dan terjaga..nak buat keja harian pun senang..

Yana yang da pakai 2 tahun ni memang berpuas hati sebab yana pregnant bila pakai PB, rahim yana kuat ikhtiar PB, berpantang dengan PB dan pakai pergi kerja sampai badan slim terbentuk...

Yang nak pakai PB masa harga Promosi ni boleh contact yana..


Yana
0106273397
PB Expert Terengganu






Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...