30 September 2015

Sesi mentoring dan personal touch anak

Hai semua...selamat tengahari..

Dalam bisnes takde mengenal pangkat, rupa paras, tahap pendidikan, status sesorang.. dalam bisnes TLC kami semua sama..seorang pelajar dengan guru..mentor dan protege..

Yana tak pernah bayangkan yana akan jadi guru pada seseorang..tapi dengan TLC semuanya tak mustahil... yana mengajar dan belajar..

Terima kasih SHOM, terima kasih mentor-mentor yng sentiasa mengajar, terima kasih kawan-kawan yang membakar secara positif..

Moment yana personal touch bersama kuza..

29 September 2015

Tindak balas selepas pakai PB mengikut individu


Selamat malam semua...

Malam ni yana nak share pasal intak balas selepas pakai PB dan punca masalah yang dihidapi oleg seseorang tanpa sedar...

Rata-rata kita akan rasa mengantuk, sakit badan, gatal-gatal, muntah, pening kepala, kentut, berpeluh, letih, demam dan banyak lagi simptom-simptom lepas pakai PB.. dan mesti pelik kenapa rasa semua tu bile pakai PB... kadang2 rasa tak nak pakai pun ade.. 

Tapi kalau korang rujuk PB Expert termasuk yana lah kan ;)... yana akan suruh pakai berterusan sebab FIR tengah bertindak balas dengan toksin dalam badan..

Time ni la korang akan rasa lebih berbaloi

Yana
0106273397

28 September 2015

25 September 2015

Selfie dari Terengganu - KL - Vietnam

Hai semua...
Saja nak share gambar-gambar selfie yana.. sebab teruja dan happy giler giler dapat tahu dapat pegi free trip ke Vietnam dengan SHOM..
first time ke luar negara.. first time berjalan jauh tanpa suami disisi...
berkorban untuk kesenangan akan datang

24 September 2015

Day 2 in Ho Chi Minh City aka Saigon City

"SHOP TILL YOU DROP"

Haaaa....ini lah ayat yang sesuai sangat bile pegi ke Vietnam.. shop till you drop.. membeli belah sampai korang pengsan..

Aktiviti hari kedua yana dan kawan-kawansemestinya bershopping sakan kat Pasar Bent Thanh.. kat situ ada jual prada lace, vietnam silk, cotton, lace, souvenir, baju tshirt, accessories dan banyak lagi lah...

Masa yana dan kawan-kawan habis kat kedai kain prada jer...naik rambang mata tengok kaler dan harga yang murah-murah.. kalau beli kat KL mau kene kat 3-4 ratus sepasang..

Yana yang tak pernah beli kain prada selama ni pun terus jatuh hati bile tengok warna-warna dan harganya yang murah dan berbaloi untuk dibeli.. sempat lah grab sepasang nak buat untuk MUT nanti..









Prada lace warna ni yang yana pilih...bile tengok jer terus suka..



-sweet memory in Vietnam-

Makan-makan di Vietnam

Selamat Hari Raya Aidiladha.. 

Pagi ni awal-awal lagi dah sampai umah mak.. mak buat nasi minyak dengan gulai daging dan burung puyuh..

Bile da makan-makan ni teringat pulak masa kat Vietnam aritu...punya lah risau harti ni kot-kot lah makan tak lalu ke ape kan..tapi sangkaan yana meleset sama sekali..

SHOM sentiasa berikan yang terbaik untuk usahawan-usahawan mereka bile makanan kimi selama 4H3M tu disediakan oleh Chef dari Indonesia..
Breakfast, lunch, and dinner memang terangkatlah makanannya..tak puas makan bile duk 3-4 kali angkut pinggan balik ke meja..

Masa hari kedua tu SHOM siap bagi duit poket 200000dong untuk makan tengahari..
ini sebahagian dari makan-makan di Vietnam..kebanyakkannya tak sempat ambik gambar bile lapar sangat masing-masing terus hadap makanan..







Dessert ni memang WIN...pulut hitam dengan aiskrim strawberi..








Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...