09 September 2015

Set bersalin dengan Premium Beautiful??

 Salam semua...
 
Malam ni tetiba jer teringat masa yana berpantang aritu... paling best berpantang kali kedua sebabnya yana boleh sarung PB setiap hari sampai yana dapat bentuk badan idaman dalam masa 20 hari..
 
kenapa nak kene berpantang dengan Premium Beautiful??
apa yang special sangat produk nie??
 
meh sini yana story sikit...
sebenarnya kan bila kita disahkan mengandung jer hormon dan bentuk badan kita mengalami perubahan besar.. mana-mana part yang dulu kecik ramping tetiba jer dah melebar..dah membesar..
 
nak-nak bile hari bersalin tu..Ya allah lagi la banyak tenaga yang kita guna.. tak dinafikan jugak yang banyak urat-urat kita putus..
masa tu la penting nak sarung PB..
 
Kat bawah ni ade yana sertakan kenapa kene pakai PB:-
 
  • boleh keluarkan angin dalam badan samada melalui kentut or sendawa
  • mengecutkan dan memperkemaskan rahim yang kembang masa mengandung
  • menarik dan merapatkan tulang pinggul
  • menyegarkan badan yang lesu dan letih masa proses beranak
  • mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul dengan lancar
  • mengeluarkan sisa-sisa kotos dan air bisa dari rahim
  • menyokong rahim dari jatuh ( sesuai utnuk orang yang biasa keguguran)
  • menyihatkan rahim dan prepareuntuk proses baby baru
  • hormon estrogen dan progestron seimbang
  •  menghilangkan dan memudarkan strecthmark
  • menghangatkan badan 
  • mengperbanyakkan susu badan
  • proses membuang masa berpantang lancar
  • memperbanyakkan susu dan mengelakkan bayi cirit- bicit
  • merawat luka pada rahim
  • menaikkan metabolisme badan
  • membentuk semula pinggang,dada dan pinggul
 
 
 Liyana Tahar
0106273397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...