29 September 2015

Tindak balas selepas pakai PB mengikut individu


Selamat malam semua...

Malam ni yana nak share pasal intak balas selepas pakai PB dan punca masalah yang dihidapi oleg seseorang tanpa sedar...

Rata-rata kita akan rasa mengantuk, sakit badan, gatal-gatal, muntah, pening kepala, kentut, berpeluh, letih, demam dan banyak lagi simptom-simptom lepas pakai PB.. dan mesti pelik kenapa rasa semua tu bile pakai PB... kadang2 rasa tak nak pakai pun ade.. 

Tapi kalau korang rujuk PB Expert termasuk yana lah kan ;)... yana akan suruh pakai berterusan sebab FIR tengah bertindak balas dengan toksin dalam badan..

Time ni la korang akan rasa lebih berbaloi

Yana
0106273397

No comments:

Post a comment

Entry Terbaru

Theravest Baju Kecilkan Lengan

Kelebihan Theravest untuk kaum wanita 1. Bentukkan lengan yang cantik dan kemas. ~ cover sehingga atas siku dan kemaskan lemak-lemak lengan ...