Day 1 in Ho Chi Minh

Hai korang..

Ya Allah korang tak sangka sangat yana trip dengan SHOM ni best giler.. dah la hotel, tiket flight, makan semua ditanggung beres..time makan lunch siap dapat duit poket lagi... perghh berbaloi- baloi...

Sampai2 jer kat Vietnam kitaorang terus je ke Restoran Halal untuk dinner...best betul makan beramai-ramai..energy tu full thumbs up

Nanti yana share kat mana yana pegi n nama-nama tempat yang yana shopping prada lace, kain cotton,kain cotton, telekung sembahyang, makanan halal..

STAY TUNED.....!!!

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

Hazelnut Latte Rasainya dengan Dream Curve

Assalamualaikum.. Sebelum ni Yana cerita pasal skincare Mylea kan?  Kali ni Yana nak cerita sikit pasal produk baru dari Mylea. Produk kesih...