19 September 2015

Day 1 in Ho Chi Minh

Hai korang..

Ya Allah korang tak sangka sangat yana trip dengan SHOM ni best giler.. dah la hotel, tiket flight, makan semua ditanggung beres..time makan lunch siap dapat duit poket lagi... perghh berbaloi- baloi...

Sampai2 jer kat Vietnam kitaorang terus je ke Restoran Halal untuk dinner...best betul makan beramai-ramai..energy tu full thumbs up

Nanti yana share kat mana yana pegi n nama-nama tempat yang yana shopping prada lace, kain cotton,kain cotton, telekung sembahyang, makanan halal..

STAY TUNED.....!!!

Entry Terbaru

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya..  yer lah kan ade orang r...