19 September 2015

Day 1 in Ho Chi Minh

Hai korang..

Ya Allah korang tak sangka sangat yana trip dengan SHOM ni best giler.. dah la hotel, tiket flight, makan semua ditanggung beres..time makan lunch siap dapat duit poket lagi... perghh berbaloi- baloi...

Sampai2 jer kat Vietnam kitaorang terus je ke Restoran Halal untuk dinner...best betul makan beramai-ramai..energy tu full thumbs up

Nanti yana share kat mana yana pegi n nama-nama tempat yang yana shopping prada lace, kain cotton,kain cotton, telekung sembahyang, makanan halal..

STAY TUNED.....!!!

Entry Terbaru

PROMOSI MINCHA (AUG - SEPT 2018)

Waahh!!! Berita baik untuk penggemar teh Fazura dan Fazura Lovers ♡ Promosi BELI 5 kotak dengan harga RM 165 belian ke-6 HANYA RM15...