19 October 2015

Badan ramping selepas bersalin ceaser

Kebanyakkan semua yang bersalin secara ceaser akan mengalami masalah perut berlebihan @ pouch bag.. paling mengerikan bile lebihan tu tak dijaga dan akan menjadi tak terkawal...

Macam client ni..masa beranak dulu badan mengembang macam dipam-pam...tapi lepas jumpe Premium Beautiful terus berubah macam anak dara..


Yushakila sendiri dah 3 kali beranak ceaser.. ikutkan keadaan tu memang perut akan menggeleber dan buncit serupa pregnant.. tapi sejak berpantang dengan PB since anak ke3 alhamdulillah badan makin sihat bertenaga, rampaing macam anak dara, muka awet muda..

Nak pakai PB masa berpantang?? 
Nak badan segar sepanjang masa??
Nak badan kembali asal macam anak dara??


PB Expert Terengganu
Liyana
010-6273397

Entry Terbaru

PROMOSI MINCHA (AUG - SEPT 2018)

Waahh!!! Berita baik untuk penggemar teh Fazura dan Fazura Lovers ♡ Promosi BELI 5 kotak dengan harga RM 165 belian ke-6 HANYA RM15...