19 October 2015

Badan ramping selepas bersalin ceaser

Kebanyakkan semua yang bersalin secara ceaser akan mengalami masalah perut berlebihan @ pouch bag.. paling mengerikan bile lebihan tu tak dijaga dan akan menjadi tak terkawal...

Macam client ni..masa beranak dulu badan mengembang macam dipam-pam...tapi lepas jumpe Premium Beautiful terus berubah macam anak dara..


Yushakila sendiri dah 3 kali beranak ceaser.. ikutkan keadaan tu memang perut akan menggeleber dan buncit serupa pregnant.. tapi sejak berpantang dengan PB since anak ke3 alhamdulillah badan makin sihat bertenaga, rampaing macam anak dara, muka awet muda..

Nak pakai PB masa berpantang?? 
Nak badan segar sepanjang masa??
Nak badan kembali asal macam anak dara??


PB Expert Terengganu
Liyana
010-6273397

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

PROMOSI HARGA MURAH BVSM DISEMBER HINGGA MAC 2020

YES! PROMO TERBARU !!! BVSM  X  DECEMBER OHSEM  Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni baru je dilancar...