04 October 2015

Ilmu SOCIAL MEDIA secara PERCUMA!!

Hai semua...
Pernah tak korang buat bisnes ada mentor dan group yang sentiasa menolong??
Ilmu dan tunjuk ajar berkaitan social media secara percuma??

Yana pernah diberitahu kalau belajar cara nak iklan produk yang asas jer sekali ambik kelas mencecah RM300 per sesi..
tapi dengan Top Leaders Circle yana dan kawan-kawan diajar secara percuma oleh web master kami iaitu CDM abg Al Faath.

Dulu tak pernah terbayang bile buka FB or IG or blong yana boleh buat duit..boleh jana income untuk bantu suami...sekarang setiap kali buka FB, IG dan website masa yana lebih bermakna..

Memanglah kan duit bukan segalanya TAPI zaman sekarang segalanya perlukan duit!!
betul tak??

Pernah tak korang alami masa gembira tunggu gaji masuk... dalam masa yang sama runsing sebab nak bayar hutang yang menimbun??

YANA PERNAH!! itu dulu lah...
sekarang alhamdulillah lebih berlapang dada tenang fikiran..
income dah double malah triple since buat bisnes.

yana tak risau pasal nak bayar yuran belajar kelas social media ni sebab mentor dah nak bagi percuma...ganjarannya mentor suruh pegi BUAT JER!! SHARE dengan seramai mungkin yang memerlukan jalan penyelesaian..

ada yang nak belajar kelas SOCIAL MEDIA percuma tak??? sambil2 belajar kita buat duit sekali..hehe




Yana
0106273397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...