16 October 2015

Premium Beautiful : Membantu Menguatkan Rahim.

Salam semua...
Terima kasih you all singgah ke blog yana.

Kebanyakan orang bila dengar jer pasal korset mesti ingat untuk kurus.. badan ramping.. 
bagi yana bile yana tahu pasal PREMIUM BEAUTIFUL yana tengok dari sudut pandangan kesihatan. Semua orang tahu pasal PREMIUM BEAUTIFUL! sebabnya dah ada dalam pasaran di Malaysia ni selama 20 tahun..

PB membantu 70% bagi kesihatan wanita.. 30% untuk kecantikan diri dan 100% keyakinan..
 Apa fungsi sebenar PB?? 
Masalah apa yang PB boleh bantu??
okay..yana list satu persatu.. dan korang boleh check list betul ke tak masalah nie pada diri masing-masing

senggugut
period tak teratur
keputihan
perut buncit
cyst
fibriod
breast lump
rahim lemah
sakit belakang
tiriod
migrain
strechmarks
selulit
lelemak belakang badan
berpantang
nak dapatkan zuriat
peha besar
punggung melebar
lengan besar
breast kecik
badan sekeping
badan takde shape
punggung jatuh
wajah tua


Kenapa yana BOLDkan  pasal zuriat?? Sebabnya arini yana nak berkongsi cerita pasal PB dengan kehamilan..

Ramai yang berusaha nak dapatkan cahaya mata sebaik saja berkahwin..
cuma kadang-kadang rezeki tak menyebelahi kita..
ada yang bunting pelamin
ada yang sebulan - dua dah pregnant..
malah
ada juga yang ambik masa sampai bertahun-tahun baru melekat..
tapi tak dinafikan 
ada yang berusaha dan ikhtiar cara moden dan traditional masih tak berjaya..

Alhamdulillah yana ada 2 orang client yang pregnant lepas pakai PB.
Sebenarnya niat client yana ni nak kuruskan badan dan berpantang dengan PB tapi rezeki berganda lepas dapat tahu mengandung.


Testimoni #1


Client pertama yana ni beli sebab nak kuruskan badan lepas bersalin anak ke-2. Katanya berat badan naik mendadak dan bile time makan tak terkawal. 3 tahun dibiarkan badan mengembang tak dijaga.. tapi bile suami asyik perli badan makin mengembang dan disuruh diet makan...terus decide nak beli dan pakai PB..
bile pakai PB memula tu on off jugak la sebab tak berapa nak yakin boleh kurus dengan pakai korset jer dan alasan susah nak pakai.
yana nasihatkan pakai berperingkat untuk mengelakkan almari jer pakai nanti.. yer lahkan almari pakai tak kurus-kurus tak memasal susah nak menjawab..lagipun duit da melabur ribu-riban nih..rugilah tak pakaikan?? Selepas 6 bulan pakai PB client berikan khabar gembira pada yana bila disahkan pregnant.

"Sebelum puasa dah terasa ketat dan tak muat..last-last sarung seluar jer untuk pakai hari-hari.. lepas puasa terus tak boleh pakai sebab tak muat..rupenya pregnant tak sedar ;)"
-Kak Na, Paka-







Testimoni #2

Yang testimoni ni memang yana terkejut jugak bile dapat tahu berita gembira nie..yer lah sebab kawan yana ni baru jer lepas bersalin anak ke-4 dalam 8 bulan lepas.

Masa tu yana sarungkan PB tengah berpantang.. katanya nak kurus macam yana.. jeles sebab badan makin kecik...hihihi kelaka pun ader..
Tapi sape boleh sangkal dengan penangan PB.. suami sendiri tengok pun memang puas hati. memang tak lari jauh dari isteri sampai mengandung kali ni katanya sebab 'brek tak makan'..
Pakai PB bukan hanya untuk kurus tapi badan lebih sihat bertenaga, sakit pinggang hilang, asset-asset naik sampai suami tergoda, dan mengetatkan faraj dan menguatkan rahim. suami makin sayang makin eratkan hubungan.



Tak rugi melabur untuk pakai PB sebab utama nak sihat.
jimat duit sebab tak perlu beli pakain dalam biasa untuk pakai hari-hari..cukup dengan sarung PB setiap hari.. 
mudah cuci dan senang kering. (basuh malam esok pagi boleh pakai)
jimat ruang untuk pakain dalam..beli PB tahan sampai 10 tahun.. bile rosak atau koyak atau patah boleh hantar baiki..
PB ada LIFETIME WARRANTY!!
PB diiktiraf oleh pakar sakit tulang belakang antarabangsa


Dapatkan Premium Beautiful Classic secara installment.

DEPOSIT RM500
ANSURAN 5 BULAN x RM500
FREE PB Wash
FREE FEMI9
FREE POSTAGE


PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE secara installment.

DEPOSIT RM500
ANSURAN 6 BULAN × RM500
FREE PB WASH
FREE SHAKE ME
FREE POSTAGE


Liyana
0106273397

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...