05 October 2015

Throwback time bercuti di Vietnam...TIME MAKAN JER!!!

nampak tak makanan yang yana makan sepanjang kat Vietnam aritu???
mana tak naik berat badan kalau asyik makan jer.. tapi bestnya PB ni korang malan lah banyak mana pun body still cantik...sebab PB dah tolong lockkan lelemak kat tempat sepatutnya :)
bestkan?! memang best...


Yana
0106273397


Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi de...