27 November 2015

Waist Nipper Premium Beautiful untuk orang lelaki!

#testimoniPB

Salam semua blog readers yana... kali ni yana nak share testimoni Pb dari sudut pandangan lelaki... jom la baca kejap..hehe

Khas untuk kaum lelaki yang ada masalah sakit belakang dan perut boroi..

Client ni pakai #waistnipper Premium Beautiful sepanjang 10 hari.. kesannya sangat2 menggembirakan hati yana sebab dah TAKDE

✔masalah sakit pinggang yang kronik
✔ tidur malam nyenyak
✔ kebas-kebas dan ngilu dari bahagian pinggul hingga kaki berkurangan
✔ jalan mula tegap

Badan mula rasa makin sihat dan bertenaga

PB bukan hanya untuk wanita..tapi juga untuk lelaki..

Ada masalah yang sama?? Boleh contact yana okay😉😉

010-6273397
www.liyanatahar.com

19 November 2015

Bioseleza Pad berteknologi BV pilihan ramai

Selamat tengahari semua..

Yana nak share pasal produk hangat Bioseleza nie... alang2 dah menang Award Readers' Choice kan.. maknanya memang sambutan menggalakkanlah untuk pad terbaru di pasaran nih😉😉

Korang2 yang ada masalah2 Miss V tu try lah pakai bioseleza feminine pad.  Bioseleza adalah alternatif terbaik untuk mengatasinya sebab ia diperbuat daripada kapas, anti bocor, nipis, dan selamat digunakan..paling penting mampu merawat masalah kewanitaan seperti :-

1)keputihan,kekuningan,kehijauan
2)aliran darah haid terlalu banyak
3)ketumbuhan (CYST)&FIBROID
4)vagina gatal&berbau
5)keradangan vulva&rahim
6)ketidaksuburan
7)terkencing ketika batuk&bersin
8)kanser serviks,rahim,pelviks
9)senggugut menyakitkan
10)Cervicitis
11)Endometriosis
12)Vaginitis
13)ketidakseimbangan hormon
14)haid tidak teratur
15)air kencing kotor
16)kerap membuang air kecil
17)darah haid berbau busuk
18)kurang tenaga&pening ketika haid
19)buasir..

Hah!! banyak kan penyakit wanita yang kita tak sedar sebenarnya kita alami setiap masa..

Nak tahu lebih lanjut pasal bioseleza

010-6273397
www.liyanatahar.com

17 November 2015

5 orang pelatih PB dicari!!

Yana memerlukan 5 orang pelatih yang ingin menjadi agent PB Expert bersama2 TLC. Mereka yang diutamakan pada yang berada sekitar KL atau Selangor.. seluruh Malysia dialu-alukan..

Kriteria diperlukan
✔wanita
✔staff kerajaan
✔suka meniru
✔boleh belajar dan diajar
✔suka melancong
✔impian berbelanja mewah
✔inginkan kereta mewah

Wapps or pm no hp untuk yana details

010-6273397
www.liyanatahar.com

13 November 2015

Peluang tambah pendapatan dengan TLC

Sape selalu beri alasan bile peluang tambah income datang??

"Nanti dulu lah tengah bizi sekarang ni"
"Tak sempat nak jual2 barang ni..masa takde"
"Ade ke orang nak beli barang ni?"
"Lepas settle semua saya cari awak yer"
"Anak-anak kecik lagi susah nak tinggal"
"Takpe suami ada bagi duit belanja"
"Gaji bulan2 tu dah cukup"

Korang jangan hipokrit sangat boleh tak?!
Yana pernah ada dalam situasi korang sekarang ni.. memang lah bile bagi alasan tu mudah jer.. sebab mulut kita ni memang pandai bercakap.. TAPI... cuba renung sekejap

Asal tengah bulan jer duit gaji dah tinggal rm100..
Asal masuk awal bulan jer.. susu pampers anak2 dah tinggal suku..
Memula suami bagi duit belanja tengah bulan jer dah mintak tolong isi minyak kereta..
Anak2 sekolah semua nak pakai duit.. nak2 bulan depan nak daftar sekolah anak2..

Ni situasi kita sekarang ni... sampai bila nak mengaku hidup dah cukup selesa bile sampai masa masing2 tidur tangan atas kepala...

Cube perhati pasangan masing2 waktu tidur.. masa tu hargailah peluang yang allah beri untuk mula berniaga..

Yang rasa tersentap yana mintak maaf..yang mula tersedar jom mula sekarang.. takkan pernah ada masa yang sesuai untuk mulakan sesuatu yang baru..

010-6273397
www.liyanatahar.com

#notetoself
#rakyatsekarangmalumengakumiskin
#marahkerajaantakgunadirisendiriperluberubah
#semuabendenaikhargayangtaknaikgajikita
#tiap2bulanbarangnaikgajikitasetahunsekalibarunaik
#zonselesadahtakrelevan

12 November 2015

Tempoh berpantang keguguran

Salam semua... harini yana nak berkongsi berkaitan tempoh berpantang untuk keguguran.

Ramai yang pandang remeh kenapa perlunya berpantang lepas gugur.. sebenarnya pantang gugur lagi kene jaga daripada pantang bersalin..

Mengikut petua Melayu, terdapat pelbagai pantang larang ibu keguguran dari segi pemakanan dan cara hidup harian.

Berpantang ibu bersalin ditamatkan mengikut jangkamasa keguguran. Jika berlakunya keguguran selepas dua minggu hingga tiga bulan kehamilan, ibu pantang berjimak selama 30 hari. Ini adalah kerana angin gugur telah sedia ada untuk menyerang atas kesilapan pantang larang.

Jikalau keguguran berlaku pada usia kehamilan 4-5 bulan, ibu harus pantang berjimak selama 40 hari. Jikalau keguguran berlaku lebih daripada bulan keenam, ibu pantang berjimak selama 44 hari.

Namun, untuk lebih berkesan pantang larang pemakanan ibu keguguran akan tamat apabila ibu kembali hamil dan bersalin.

Berpantang dengan Premium Beautiful lagi mudah sebab badan ibu keguguran tak boleh sejuk tak boleh panas... pakai PB suhu badan ibu akan sentiasa hangat, badan rasa bertenaga, pengaliran darah teratur malah darah nifas keluar lancar.

Berpantang dengan PB boleh jomatkan masa dan tenaga seharian.

Yang nak fitting PB for free boleh contact yana yer..

010-6273397
PB Expert Terengganu

Sumber : blogbidanmoden

10 November 2015

Bertukar ke Bioseleza..tuala wanita dengan teknologi terkini

Dah biasa pakai pad dipasaran?? Kadang masalah bocor dan susah dicuci?? 
Bertukar ke Bioseleza pelbagai variasi..

Mempunyai 4 dalam 1 formulasi:
✔Tenaga BV
✔Nano perak
✔Ion negatif
✔Sinar inframerah jauh

Ada pakej jimat sehingga rm191 untuk semua.. nak tau macam mana?? Boleh contact or pm tepi yana yer

010-6273397
www.liyanatahar.com

08 November 2015

Peluang Bisnes Dengan TLC - Group no 1 dalam SHOM

Ramai yang cari bisnes yang mudah dan pulangan yang banyak..
Ramai yang nak senang tapi tak nak usaha..tak nak susah..😢😢
Bile silap pilih bisnes memang ramai yang kecundang dan tertipu..

Kami di Top Leaders Circle menyediakan
✔ pelan perniagaan yang mudah
✔ zero modal
✔ 100% capital return
✔ memberikan peluang copy paste kerja sampai berjaya
✔ ilmu social media percuma
✔ bonus bulanan serendah 21% sehingga mencecah 41%
✔ pakej melancong 2-3 kali setahun
✔ tabung kereta impian
✔ saving untuk family dan diri sendiri
✔ untung runcit sehingga rm500 sehari

Yang mencari income kedua boleh pm tepi or wapps direct

0106273397
www.liyanatahar.com

#groupno1dimalaysia
#diikitirafolehKementerianusahawandanwanita
#bisnesfamily
#pbexpert

04 November 2015

AGENT PREMIUM BEAUTIFUL DIPERLUKAN!!

Hai blogger reader..

Yana nak tawarkan peluang jana pendapatan secara pasif dan aktif dengan usaha sama untuk produk baju dalam no 1 di Malaysia.. PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!!

Mementingkan 70% kesihatan dan 30% kecantikan wanita..

Kelebihan dan keistimewaan berbisnes dengan TLC

Modal serendah RM50
Modul promosi disediakan
Kelas bimbingan percuma
Ilmu social media percuma (FB,IG dan BLOG)
Testimoni real dari rakan seperjuangan dan client
Bonus besar
Free travel dalam Asia dan Oversea (NEXT TRIP OSAKA!)
Reward dan Award dari TLC dan SHOM
Naik Pangkat
Tabung kereta


Calon-calon yang berminat samada

Surirumah tangga
Pelajar
Penggangur
Income seeker
Income lovers
Debt haters
Kakitangan kerajaan
Kakitangan swasta

Dialu-alukan untuk menjana income bersama-sama yana..

Syarat-syarat diperlukan

Boleh belajar dan diajar
Sabar
Kuat semangat
Berdaya saing
Cepat belajar
Berdikari
Kaki rujuk!




Yana
010-6273397
www.liyanatahar.com

PENGEDAR DIPERLUKAN DI SEMENANJUNG, SABAH DAN SARAWAK

Yana memerlukan pengedar untuk produk-produk yang laris di pasaran.. terlalu ramai yang mencari produk ni cume yana tak cukup kakitangan nak handle semua..

✔ produk laris (sentiasa dicari)
✔ real testimoni real people
✔ ilmu social media diajar percuma (FB, IG dan BLOG)
✔ bonus besar
✔ reward dan award (group dan syarikat)
✔ produk kesihatan
✔ free travel (asia dan oversea)
✔ naik pangkat

Sape2 yang nak tambah pendapatan boleh contact2 yana..kita pm tepi..

010-6273397
www.liyanatahar.com

Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...