27 December 2015

Dinner TLC - event of the year

Selamat malam semua...

Korang ingat tak minggu lepas yana ade pegi dinner kat KLGCC tu.. hah korang bayangkan TLC punya event of the year memang vogue habis... dengan red carpetnya, ade limo lagi, photographer duk ketik-ketik kamera..

Masing-masing melaram cantik-cantik lah kan.. tema pun dah Bond With TLC.. yang si suami of course la kene pakai TUXEDO dengan bow tie siap... yana ngan suami pegi last minit shopping.. alhamdulillah berbaloi dan berpuas hati..

Makan malam tu pun sedap-sedap..7 course makan jer plus dessert sambil layan Mark Adam...ala yang penyanyi Pencuri dengan Marry Me tu... yang blur-blur tapi lawak giler...hehehe

Meh yana belanja gambar time event tu sikit... next year kalau TLC buat dinner event lagi korang boleh jugak nak join tau.. best dan sempoi sangat..

Loves,
Yana
010-6273397

Testimoni Ubat Gigi Marine Essence

Salam semua... dah tak tau nak pakai ubat gigi jenis ape?? Banyak pilihan di pasaran tapi tak menyelesaikan masalah yang dihadapi??

Jom pakat cuba ubat gigi Marine Essence.. mampu merawat masalah:-

Cegah nafas berbau
Cegah kaviti
Merawat luka, ulser dan gusi berdarah
Menguatkan enamel gigi
Mengurangkan sakit gigi

010-6273397
www.liyanatahar.com

18 December 2015

Bond with TLC - Grand Dinner 2015

Hai semua..
Tinggal beberapa jam jer lagi nak dress to kill malam esok.. tak sabar nak join event TLC besar-besaran tahun ni sebagai penutup 2015..

Baju yana dan suami dah siap tinggal nak pakai dan dress up like Bond n Bond Girl jerπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Tahun pertama yana join event TLC macam-macam suprise yang dapat..dengar-dengar cite online butik pun ada..

Such an beauty nite for all TLCians😍😍😍

Siap ada banner lagi yang CDM Alfaath sediakan untuk TLC..such a creative person and yana berbangga dapat mentor macam Abg Alfaath seorang yang Expert Social MediaπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ


Ni artis yang tengah jadi bualan social media sekarang...Mark Adam..marry me..marry me.. menangis la dengar lagu-lagu de nantiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

@markadam1079 artis terkenal pun ade.. nanti yana share selfie kitaorang yer..


Dinner TLC ni bukan calang-calang tau..ade tema "Bond with TLC" ala-ala Bond series gitu.. 

Ada sesi tukar-tukar hadiah jugak untuk yang hadir nanti..


Sekarang yana dan suami on the way ke KL..nak rock the nite sama-sama..

14 December 2015

Cara yana jaga pinggang waktu bekerja - pakai PB

2 ari ni asyik buzy kat kaunter..akibat orang nak buka akaun sebab BRIM makin naik tahun depan..

Yana tak kisah mana bab BRIM tu tapi bab lenguh2 pinggang, sakit belakang ni yana cakna lagi.. nak2 kawan yang sarat mengandung..tunggu hari jer lagi..😢😢

Bayangkan kawan2 yana duk kaunter tak bergerak dari awal pagi sampai tengahari macam mana... mau bongkok badan lama2 sebab tak excersice..

Yana kesian jugak kat kawan2 yang duk kat kerusi ni.. bukan pinggang jer sakit tapi punggung pun melebar..

Yana?? Hehe yana dah awal2 pakai PB so bab sakit pinggang dan punggung melebar tu dah boleh cover da.. PB da tolong urut-urutkan badan yana.. PB da tolong exercise lemak2 dalam badan tanpa yana perlu berlari.. best tau..😄😄😄acaner tu? Hehe  PB kan ada FIR.. boleh tolong lock lelemak dalam badan..

010-6273397
www.liyanatahar.com

#sakitpingganghilang
#lenguhbadantakterasa
#premiumbeautifulterengganu
#BR1mpunyapasaltakbergerakstaff

13 December 2015

Cara yana jaga rahim lepas Keguguran

Dekat opis 2 orang kawan yana miscarriage... teringat pulak masa yana gugur dulu.. sakit..kecewa..sedih..mcam2 rasa bercampur..

Orang sekeliling cuma boleh cakap..
Sabar
In shaa Allah ade rezeki akan datang
Belum rezeki lagi
Usaha lagi (ingat senang ker nak buat anak😢😢)
Takpe muda lagi..

Tapi hati ibu yang kehilangan anak dikandung cuma orang pernah alaminya jer yang paham..

Yana paham keadaan kawan2 sebab yana pernah hadapi keadaan tu dulu.. 3 kali gugur cukup mengajar yana supaya jaga rahim..jaga kandungan sebaik mungkin.. ikhtiar apa jua cara untuk kuatkan rahim..

Sebab tu yana pakai PB.. sebab nak jaga rahim..nak kuatkan rahim.. yer la keadaan rahim kat dalam kita tak tau macam mana.. sakit ker..lemah ker.. senget ker..tinggi ker..rendah ker.. bila pakai PB setidaknya dapat menampung rahim seutuhnya..

Yana tak menyesal beli dan pakai PB sebab yana jimat duit banyak giler.. untung berlipat kali ganda..

Yana syorkan pada ibu keguguran pakailah PB.. jadikan PB sebagai ganti baju dalam sekarang.. benefitnya sangat lah banyak..

010-6273397
www.liyanatahar.com

Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...