18 December 2015

Bond with TLC - Grand Dinner 2015

Hai semua..
Tinggal beberapa jam jer lagi nak dress to kill malam esok.. tak sabar nak join event TLC besar-besaran tahun ni sebagai penutup 2015..

Baju yana dan suami dah siap tinggal nak pakai dan dress up like Bond n Bond Girl jerπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Tahun pertama yana join event TLC macam-macam suprise yang dapat..dengar-dengar cite online butik pun ada..

Such an beauty nite for all TLCians😍😍😍

Siap ada banner lagi yang CDM Alfaath sediakan untuk TLC..such a creative person and yana berbangga dapat mentor macam Abg Alfaath seorang yang Expert Social MediaπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ


Ni artis yang tengah jadi bualan social media sekarang...Mark Adam..marry me..marry me.. menangis la dengar lagu-lagu de nantiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

@markadam1079 artis terkenal pun ade.. nanti yana share selfie kitaorang yer..


Dinner TLC ni bukan calang-calang tau..ade tema "Bond with TLC" ala-ala Bond series gitu.. 

Ada sesi tukar-tukar hadiah jugak untuk yang hadir nanti..


Sekarang yana dan suami on the way ke KL..nak rock the nite sama-sama..

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...