Bond with TLC - Grand Dinner 2015

Hai semua..
Tinggal beberapa jam jer lagi nak dress to kill malam esok.. tak sabar nak join event TLC besar-besaran tahun ni sebagai penutup 2015..

Baju yana dan suami dah siap tinggal nak pakai dan dress up like Bond n Bond Girl jerπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Tahun pertama yana join event TLC macam-macam suprise yang dapat..dengar-dengar cite online butik pun ada..

Such an beauty nite for all TLCians😍😍😍

Siap ada banner lagi yang CDM Alfaath sediakan untuk TLC..such a creative person and yana berbangga dapat mentor macam Abg Alfaath seorang yang Expert Social MediaπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ


Ni artis yang tengah jadi bualan social media sekarang...Mark Adam..marry me..marry me.. menangis la dengar lagu-lagu de nantiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

@markadam1079 artis terkenal pun ade.. nanti yana share selfie kitaorang yer..


Dinner TLC ni bukan calang-calang tau..ade tema "Bond with TLC" ala-ala Bond series gitu.. 

Ada sesi tukar-tukar hadiah jugak untuk yang hadir nanti..


Sekarang yana dan suami on the way ke KL..nak rock the nite sama-sama..

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

Hazelnut Latte Rasainya dengan Dream Curve

Assalamualaikum.. Sebelum ni Yana cerita pasal skincare Mylea kan?  Kali ni Yana nak cerita sikit pasal produk baru dari Mylea. Produk kesih...