27 December 2015

Dinner TLC - event of the year

Selamat malam semua...

Korang ingat tak minggu lepas yana ade pegi dinner kat KLGCC tu.. hah korang bayangkan TLC punya event of the year memang vogue habis... dengan red carpetnya, ade limo lagi, photographer duk ketik-ketik kamera..

Masing-masing melaram cantik-cantik lah kan.. tema pun dah Bond With TLC.. yang si suami of course la kene pakai TUXEDO dengan bow tie siap... yana ngan suami pegi last minit shopping.. alhamdulillah berbaloi dan berpuas hati..

Makan malam tu pun sedap-sedap..7 course makan jer plus dessert sambil layan Mark Adam...ala yang penyanyi Pencuri dengan Marry Me tu... yang blur-blur tapi lawak giler...hehehe

Meh yana belanja gambar time event tu sikit... next year kalau TLC buat dinner event lagi korang boleh jugak nak join tau.. best dan sempoi sangat..

Loves,
Yana
010-6273397

Entry Terbaru

Kedai Kek Hipstur (Cantek Sekali) Di Kuala Terengganu

Ada yang mencari tempat makan cozy dan hipstur area Kuala Terengganu? Kek lover? Western bites seekers? Nak makan kek dan bite dalam ...