30 December 2016

Premium Beautiful Pilihan hati yana dulu, kini dan selamanya

Assalamualaikum kesayangan yana semua..

Dah sampai rumah ker? Dah solat isyak?
Yana kat Terengganu sekanrang ni tengah hujan lebat. Masa yang sesuai submit doa sebab hujan turun tu rahmat dari Allah untuk setiap hambaNya.


You all pernah dengar Premium Beautiful? Yana masa memula dulu selalu jugak dengar yang negatif pasal PB ni. Ada yang cakap PB penipu, seeh bila pakai, sakit tekan isi dan macam-macam lagi. Biasanya yang bercakap tu sebab salah saiz. Beli dengan bukan agent terlatih. Yana dah pakai PB ni dah 3 tahun alhamdulillah rasa selesa dan tak sakit bila pakai.

Nak cerita sikit la pengalaman yana memula berkenalan dengan Premium Beautiful. Dulu tak tau pun ape itu Premium Beautiful. Kiranya yana ni not so up to date la bab korset. Masa start pakai dulu lepas keguguran anak ke4 tercari-cari girdle yang boleh kuatkan rahim.


Sekarang antara sebab yana jatuh cinta tahap dewa dengan PB:
1) ada waranti seumur hidup
2) paling murah dan menjimatkan duit sebab tahan lama
3) masalah rahim lemah dan peranakan rendah Alhamdulillah dah takde
4) takde lagi masalah sakit belakang akibat jatuh zaman muda dulu
5) masalah keputihan beransur hilang
6) strecthmarks masa bersalin dan parut chicken pox masa pregnant da sekata dengan kulit
7) berpantang gugur kali ke3, hamil selepas 3 bulan pakai PB dan set berpantang terbaik pernah ada.
8) awet muda

8 sebab yang tersenarai adalah dari pengalaman yana sendiri. Pakai, rasa dan alami kebaikan Premium Beautiful takde dicedok dari mana-mana tempat.


Masa zaman anak dara yana bermasalah setiap kali duduk rasa sakit dan berbunyi di tulang kelubi sebab yana pernah jatuh dalam bilik air. Keadaan yana masa 2010 sedikit berisi dan ada masalah dalaman. Tapi sejak pakai PB alhamdulillah walau dah anak 2 yana masih slim dan sihat. Seri wajah terserlah bila sihat dalaman. 

Dapatkan Premium Beautiful daripada PB Expert supaya set PB sesuai dan selesa dipakai. Takkan timbul masalah PB tersimpan dalam almari. 


0106273397


Loves,
Liyana

28 December 2016

Testimoni Premium Beautiful 2017 : Sakit Belakang Hilang

Assalamualaikum semua

Yana nak berkongsi testimoni daripada adik beradik TLCians yang menghidap masalah sakit belakang dan boroi.

Kebanyakan orang mengalami scoliosis tidak perasan sehinggalah masalah menjadi sangat serius. Kebiasaannya doktor hanya memberikan pain killer untuk menahan dari rasa sakit.

Premium beautiful sesuai dipakai oleh lelaki dan wanita. Orang yang bermasalah sakit belakang disyorkan memakai waist nipper PB.

Sebahagian testimoni dari lelaki dan wanita dari kalangan TLCians.

TESTIMONI 1 : Nizam MKay

Nizam mengalami masalah sakit pinggang, belakang dan perut buncit. Setelah memakai bengkung PB alhamdulillah masalah yang dialami telah hilang. 

TESTIMONI 2: Khairani Abd Rahman
Dari perkongsian Khairani masalah sakit belakang telah bermula sejak zaman sekolah. Sakit makin berlarutan selepas melahirkan anak sulung dan khairani perasan postur badannya yang sedikit membongkok.
Sejak memakai PB secara konsisten masalah sakit belakang telah hilang. Lebih menguntungkan bila Khairani dapat berpantang anak kedua dengan set PB yang sama. Bukan setakat berpantang jer badan Khairani lebih langsing dari zaman anak dara.

TESTIMONI 3 & 4 :  Marinie dan Faezah
Kata Marinie sejak kerja dalam environment construction ni lebih confident dan badan terasa lebih kemas.

Kak Jah pulak bagitau sakit belakang sebab bersalin czer cucuk epidural terus hilang. Yana sendiri tengok badan Kak Jah pun dah macam anak dara dah.

TESTIMONI 5 : ASHIKIN MAHARI

Ekin ade masalah badan bongkok dengan senggugut teruk. Lepas pakai PB terus tegak dah badan. Masalah senggugut pun takde dah.

TESTIMONI 6 : AZWA SANUDIN

Azwa share pasal masalah scoliosisnya dikesan lepas pakai PB. Tanda-tanda awal ada tapi tak dihiraukan sangat sebab azwa ingatkan masalah biasa jer. Rupanya bila pakai pB barulah azwa perasan pinggangnya senget sebelah. Bila doktor buat xray dan disahkan azwa mengalami masalah scoliosis type s Nampak jer remeh tapi bahaya. Mujur azwa pakai PB boleh lah merawat seawal mungkin.

TESTIMONI 7 : TARMIZI RAZAK

Testimoni abam sdo pun ade tau. Bila perut borou cenderung sakit belakang sangat tinggi. Yerlah perut macam orang pregnant tapi tak beranak-beranak. Boroi tu bukan aset tapi penyakit!


Nak pakai PB cari yana yer.. nanti yana cerita details lagi fungsi Premium Beautiful.

FREE FITTING
FREE CONSULTATION

0106273397
Liyana


Loves,
♡Liyana♡

BeYOUtiful Awesomeness Night 2016

Selamat pagi semua..

Dah hampir 3 hari event BeYOutiful Awesomeness Night berakhir tapi yana still tak boleh nak move on lagi. Banyak lagi gambar-gambar yang nak diupdate dan dikongsi sengan semua. You all perasan tak setiap kali event SHOM yang yana pegi jer mesti wall FB yana penuh warna warni sepanjang minggu. Hihihi... sebab terlalu banyak gambar yang diambil sampai tak tau yang mana dah paling cantik..semua yana tengok menangkap jiwa. Beruntung ada group support macam Top Leaders Circle dalam bisnes everything disediakan sampai boleh hired photographer professional.


You all jangan la kecam yana bila tengok yana bergambar sakan kat event tu.. bukan apa peluang pergi event tu bukan hari-hari tau. Dalam setahun ada 3-4 je event yang besar dan mengujakan disediakan SHOM selebihnya kelas dan aktiviti dengan CDPbyTLC.


Event BeYOUtiful Awesomeness ni SHOM ada jemput VVIP untuk meriahkan majlis antaranya Datuk Jimmy Choo (one of Board of Director SHOM), pereka fesyen terkenal Malaysia Rizman Ruzaini (pasangan duo ni memang buat yana rasa nak ketawa sebab dulu yana ingatkan RR ni sorang jer rupanya RR ni pemilik 2 nama 2 jiwa..SHOM buat kejutan dengan mengeluarkan produk kolaborasi dengan RR..terbaik SHOM!), artis jemputan kali ni ahkak Ziana Zain you all. 



Sepanjang event BeYOutiful Awesomeness tu macam-macam pengalaman dapat.  Real testimoni dari 20 peserta akhir ShakeMe 30 Days Challenges dan 3 bulan make over yang mana setiap seorang hilang 10-20kg hanya dengan mengamalkan pemakanan secara sihat san teratur, Live Voting Testimonial Premium Beautiful (dimenangi oleh Ain Afiqah salah seorang adik beradik Top Leaders Circle) dan macam-macam lagi yang ada.



Pentas Premium Beautiful TLC yang punya!!!
Congrats Top Leaders Circle!
Congrats wakil TLC yang berjaya di Live Voting Contest!

Bukti yang kami adalah PB Expert yang bukan saja pakai, tapi menjiwai sepenuhnya pemakaian corset No. 1 ni...



Ramainya pengguna Premium Beautiful Corset..!!
Dari hanya sebagai pengguna kini kami melahirkan ramai PB Expert di serata dunia.
Semua ni makin confident sarung PB bila kak Ziana Zain sendiri secara LIVE share tips macam mana beliau boleh maintain body lawa walau dah 4 series with 4 kids.
INGAT PB, INGAT TLC!
We are NO. 1 CERTIFIED Premium Beautiful Expert in Malaysia, Singapore, Brunei and Indonesia.

Rizman Ruzaini buat  Runaway Red Carpet Fashion Showcase dengan menggayakan koleksi-koleksi baju yang pernah dipakai oleh jelitawan Dato Siti Nurhaliza, Ziana Zain dan Erra Fazira.



Dan ahkak Ziana Zain ada share rahsia macam mana die boleh kekal awet muda dan body shape macam anak dara even dah beranak 4 dan umur hampir mencecah 50. Memang sesuai dengan kata-kata Ziana Zain "Dari Awal Dari Mula".
Tips nak maintainkan badan macam Ziana Zain sebenarnya die mula pakai girdle sejak berumur 14 tahun. Lepas bekerja die pakai full bodysuit sampai sekarang walau tak dapat body macam anak dara dulu tapi adalah jugak shapenya. Tak percaya? Nanti you all tengok gambar close up Ziana Zain. Memang cantik giler body cutting die tau!



Inilah pasangan Duo yang mereka design baju Ziana Zain. Dress masa event Sabtu lepas pun dari hasil sentuhan RR. Cantik giler bajunya. Harga?? Mau mencecah ribuan ringgit.



Saje je letak picture ni untuk bakar semangat sendiri. Kan Ziana pakai korset full bodysuit selama 26 tahun sebab tu bodynya maintain kerengga even anak dah 4 orang.
Gambar sebelum yana tu masa tahun 2015 pegi kenduri jiran, ingat lagi time tu baju yana ketat dipinggang. Kononnya pakai PB jadi makin ketat baju padahal lepas daripada tu yana tak pakai langsung baju tu. Jumaat lepas yana buat keputusan nak pakai balik dan yang bestnya kat area pinggang dah longgar. Mana pergi semua lemak di pinggang yana? 



Yana sempat juga bergambar dengan Datuk Jimmy Choo. Bukan senang tau nak jumpa dengan Datuk JC nak pulak tu ajak selfie. Tapi dengan TLC dan SHOM semuanya tak mustahil.


Memula ambik aura dulu.. 

Finally, dapat jugak bergambar dengan Datuk Jimmy Choo. Datuk macam da pelik da kenapa sampai ramai yang nak bergambar dengan die tapi merelakan jer..haha nasib la Datuk you were the imprtant person that night.


 Ootd ditengah-tengah runaway red carpet dengan gaya kibasan dress... lama sangat da nak buat macam ni..thanks to mr photographer ikhwan malik.

Happy person in big event ;)


"Kami tak menyokong kami juga tak menghalang"
Cara abam-abam duduk menghalang tangga merupakan satu simbolik dalam dunia TLC. Tak ramai suami yang menyokong isteri masing-masing masa memula start berniaga. Banyak dugaan dan cabaran yang perlu dilalui melalui suami, family, kawan-kawan, orang sekeliling dan paling penting diri sendiri. Tapi semuanya berubah bila satu persatu anak tangga berjaya yana daki. Yana masih lagi dalam proses belajar kini dan selamanya.
Tq abang kerana menjadi simbolik dalam perjalanan bisnes sayang.


Tulang belakang yana sepanjang 3 tahun berbisnes. Sentiasa ada bersama susah senang sentiasa memberikan cabaran yang tak terjangkau dek akal. 





Peluang berOOTD tak dilepaskan. Gunakan sebaik mungkin photographer yang ada.haha..


Be my side. 
Be my back bone. 
Be my forever love.


Manisha Koirola Malaysia. 
Sepatutnya Mia tak datang tapi disebabkan event yang gilang gemilang Mia luangkan masa. Yana sempat la bergambar dengan Mia. Bergambar dengan artis you all. Bestkan.. cantik Mia bersaree pink.
Ehh tu bukan heroin #7HariMencintaiMu lah.. tu Master Trainers TLC CDM Salleha Roslan ^___^


Nak bergambar romantik hanya di event. Masa yang yana hargai bersama suami. Kenangan manis yang boleh disimpan dan dikenang.


Yana dikelilingi oleh wanita hebat. Dua-dua masih bekerja dan buat bisnes secara part time tapi masih ada masa untuk family. 


Dalam dewan pun still boleh bergambar.


I love you all..


Tq Saf untuk tunjuk ajar dan peluang yang diberikan.


Kakak kesayangan yana.. protege yana dalam TLC. Salah satu rezeki mudah bila bantu ahli keluarga sendiri.

Sebenarnya banyak lagi gambar sampai rasa tak terpilih mana satu nak dikongsi. Nikmati kemanisan berbisnes bersama kumpulan sangat dihargai. Dalam bisnes yana jumpa kawan-kawan positif. Yana boleh apply dalam kehidupan keluarga dan kawan disisi.

Oklah you all thank you tau sudi scroll baca sampai habis. You all memang totally awesome!

Loves,
Liyana Tahar.




Peluang Perniagaan 2017 bersama Team Liyana Tahar

Assalamualaikum semua.. 
Terima kasih blog readers tersayang sudi baca blog yana. 

Sempena tahun 2017 yang bakal menjelang tak lama lagi yana ingin membuka peluang perniagaan bersama team Liyana Tahar untuk menjana income setiap bulan.

Yana difahamkan bermula 1 Januari 2017 adalah satu saat yang mencabar untuk bergerak bebas dengan ekonomi yang tidak stabil. Kita tidak boleh bergantung hanya dengan 1 hasil pendapatan setiap bulan dengan beban kewangan yang saban hari meningkat.

Peluang perniagaan yang yana tawarkan adalah peluang menjana income dan dapat bonus pada pertengahan bulan. Sementara menunggu tarikh gaji setiap 25hb hasil bonus berniaga mampu menampung sebahagian perbelanjaan keluarga. Perniagaan ni boleh dilakukan secara part time atau full time. Masa berniaga adalah pilihan masing-masing dengan tunjuk ajar.

Pada yang inginkan perubahan pada tahap ekonomi keluarga bermula tahun 2017 yana dengan berbesar hati ingin berkingsi ilmu dan menambah nilai pada yang memerlukan.

Syarat-syarat yang diperlukan ialah:

1. Nak belajar
2. Boleh diajar
3. Bukan jenis memandai
4. Follow 100% gerak kerja

Peluang perniagaan terbuka untuk golongan :
1. Surirumah
2. Pelajar 18 tahun keatas
3. Kakitangan kerajaan
4. Kakitangan swasta
5. Penganggur
6. Orang Kelainan Upaya
7. Pekerja part time 
8. Lain-lain

Kelebihan berniaga bersama team Liyana Tahar adalah:
1. Ilmu produk diberi secara PERCUMA
2. Mempunyai GROUP SUPPORT 
3. Kelas Online 
4. Kelas Bulanan PERCUMA
5. Ilmu Media Social (Facebook, Instagrams, Group Iklan, dan BLOG) diajar PERCUMA
6. Personal Coaching one by one
7. Bonus bermula 3% - 67% bergantung pada pencapaian sales dibayar SETIAP BULAN.
8. Trip Melancong 2x setahun secara PERCUMA
9. TABUNG KERETA disediakan
10. Diajar cara SAVING dan BEBAS HUTANG dalam masa 3 tahun.

You all ingin menjadi sebahagian daripada mereka??


Group support dari segenap Malaysia


Kelas berkaitan produk diadakan secara percuma.


Kelas bulanan disediakan secara percuma


Kelas percuma diberikan. 


Event syarikat yang dianjurkan setiap tahun dengan penyampaian award mengikut pencapaian sales.


Kelas diadakan oleh Top Mentor berkaitan ilmu kepimpinan diberikan secara percuma.


Kelas yang diadakan disetiap negeri dengan kehadiran barisan kumpulan yang penuh semangat.


Roadshow projek tahunan di serata negeri di Semenanjung Malaysia.


Trip percuma 2x setahun meliputi negara Asia dan juga Eropah secara PERCUMA


Kelas yang disediakan adalah percuma disamping beramah mesra dengan keluarga.


Aura kumpulan yang sentiasa menyokong dalam bisnes.


Personal one to one coaching tentang gerak kerja dan sesi rujuk.


Aura positif dan gelombang PINK saat kelas produk dan sesi testimoni diberikan secara PERCUMA!


Gabungan leaders yang memerah idea dan cara untuk memberikan yang terbaik untuk kumpulan.


Seminar bisnes yang dianjurkan oleh TLC disertai ramai agent yang aktif.

Percutian ke Vietnam sebagai reward dalam berniaga.

Group coaching di Kuala Lumpur dengan leaders yang hebat.


Group coaching di Kuala Terengganu  


Personal coaching dengan bakal DSM Tengku Aspaniza. Sekarang tengah menunggu zuriat yang bakal dilahirkan. Baby Premium Beautiful ^__^


Personal coaching dengan bakal SM Siti Noraaida.


Awards bulanan disediakan untuk Top Seller 1000bv setiap bulan.


Group support dengan event syarikat


Personal coaching bakal SSM Sharatul Tahar berkaitan sistem pembelian secara online. Sekarang mudah semua dihujung jari. 


Ingin menjadi salah seorang team mates Liyana Tahar dan mencapai segala impian yang tersimpan di lubuk hati.
Ingin menggapai peluang dan kejayaan bersama-sama team Liyana Tahar.

You all adalah orang yang yana cari!
YES!
 YOU!


Wapps terus pada Yana untuk sebarang pertanyaan dan jawapan:

010-6273397
www.liyanatahar.com


Loves,
Liyana Tahar

Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...