30 January 2016

❤PENGEDAR SABUN DIPERLUKAN SELURUH NEGARA❤

Peluang anda menjadi pengedar Sabun Marine Essence bersama kami.

KELEBIHAN AGEN/PENGEDAR :

1.Kami bimbing bagaimana mulakan bisnes online dan offline.
2.Kami bantu ajar dengan teknik marketing dihujung jari kaut pelanggan.
3.Kami bimbing bersama team mentor terbukti berjaya dalam bisnes ini.
4.Kami bimbing anda capai income 4 angka
5.Peluang melancong percuma 2 kali setahun diluar negara.

Ianya adalah PERCUMA

=================
100 % terbukti berkesan
=================

Sabun Marine Essence terdahulu dalam bentuk bar
KINI tampil dalam bentuk CECAIR MANDIAN ,lebih harum ,lebih tahan lama sesuai untuk MUKA dan seluruh BADAN

=======================
FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN MARINE ESSENCE
=======================

✔ hilangkan hitam celah badan
✔ hilang bau badan
✔ hilangkan jerawat
✔ kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
✔ hilangkan penyakit eczema
✔ cerahkan kulit muka & seluruh badan

=================
INGIN JADI PENGEDAR KAMI
=================

SMS / Whatsapp ---> NAMA<space>AGEN MARINE ke 010-6273397

Komen dibawah!
"Saya nak jadi pengedar".

❤PELUANG JANA SIDE INCOME DENGAN PB❤

Saya membantu dan memberi peluang berniaga untuk jana side income Premium Beautiful bersama kami.

Kami memberikan training dan bimbingan untuk jadi premium beautiful specialist agen yang terlatih dan expert.

Ingin belajar bisnes PB ?

sms/whatsapp PB AGEN ke 010-6273397

25 January 2016

Cyst musuh wanita tanpa sedar

Salam semua..

Yana nak share satu testimoni client yana yang pakai Pantyliner Bioseleza sebab masalah period berpanjangan..

" Yana..akak dah pakai dah pantyliner tu...dua minggu lepas pakai pantyliner tu keluar ketulan hijau.. sebab terkejut akak terflush tak sempat tengok apa.. lepas tu kan banyak sangat darah-darah ketul keluar.. takut tengok...tak pernah lagi jadi gitu... sebab akak memang la period sokmo tak berenti-berenti.."

First time yana dengar pengakuan depan-depan camtu..terkejut pun ade... tak sangka banyak sangat masalah yang dihidapi... cyst, lelah, sakit belakang, period tak teratur, tiriod, keputihan.. masyaAllah takut yana dengar bile setiap penyakit die sebut tu dah sebati dengan diri die.. cuma sekarang ni akak tu dah tak sanggup nak menanti jer saban bulan.. bersih tapi berdarah..dah tak reti nak beza bile period bile tak.. jadi yana syorkan kat akak ni pakai PB 1 set sebab nak rawat masalah kesihatan die..

Permulaan akak ni ambik Femi9 Intimate Wash untuk masalah keputihan.. sekali gus pakai Pantyliner Bioseleza setiap hari.. PB dah siap-siap ambik ukuran dan tunggu masa nak fitting jer..

Dua minggu lepas jumpe aritu...yana tanya lagi akak.. camne dah pakai Femi9 dengan pantyliner..ada pape perubahan tak??

"Akak pakai pencuci tu memang menjadi lah.. keputihan kurang doh..darah pun kuar sikit-sikit doh... yana memang pakai Pb ker sokmo-sokmo?"

Hehehe...akak.. memang la yana pakai PB kan ke dah bagitau.. PB ni pengganti lingerie yana..

"Oowhh yer ker...kalau gitu memang nok kene pakai derah-derah PB ni.. nok beli cash la senang"

PREMIUM BEAUTIFUL mementingkan 70% kesihatan dan 30% kecantikan wanita

Loves,
Yana
010-6273397

18 January 2016

Ilmu FREE dengan Group TLC

Assalamualaikum semua!! :)

Yana nak bercerita sikit la malam ni...actually takde yang serius sangat pun cuma nak mengarang dan menulis.. since ada blog ni jarang sekali yana share pasal yana kan... tak nak la korang boring pulak kan... kat sini kita kawan.. hopefully in the future we meet we become real friend.. setuju???

Teringat dulu sebelum berbisnes teringin sangat nak ade blog... nak share pape jer yang bawak kebaikan pada orang lain... tapi niat mati kat situ jer...sebab tak reti nak buat blog..huhuhu

Sekarang since yana jumpe Top Leaders Circle..yana rasa bertuah sangat sebab yan belajar buat blog ni... online jer!!!
Mentor nun dipuncak Damansara KL...yana kat terengganu.. tapi tak menghalang sikit pun niat yana untuk belajar buat blog..

Memula buat tu terasa blog ni simple..crowded dengan entry tak penting.. tak tahu hujung pangkal...tapi since ilmu sentiasa diajar syukur alhamdulillah sekarang lebih efisien dan kemas..

Semua yang yana belajar tak pernah berbayar satu sen pun...cuma yana akan pastikan ilmu Free ni berbaloi di mioiki dan akan berkongsi dengan orang lain jugak..

Rupenya mudah jer nak berniaga dengan syarat ada produk dan group support yang sentiasa memantau.. buat bisnes takde ilmu takkan menjadi..nanti setakat hangat-hangat tahi ayam jer..

Nak berjaya kene ada ilmu.. hanya dengan TLC yana dapat ilmu FREE..

Loves,
Yana

16 January 2016

Kenapa PB terlalu istimewa untuk wanita??

Salam semua...

#pbtruestory dari adik aadila..yana tak sangka langsung dulu aadila lagi bersemangat dari sekarang.. tapi memang yana happy sangat-sangat bile tengok aadila dah boleh sarung baju korporat lengkap...

"Yeayyy lepas pakai PB, saya dah boleh button dah baju korporat saya nih. Siap longgar lagi kak! "❤❤

Haaaa nangislah kejap tengok gambar testimoni adik ni kan (gambar kat bawah..kasi suspend sikit...huhuhu)

Kalau cakap jer you all tak percaya kan?
Ni kalau dah ada gambar macam ni, kalau takmo percaya lagi tu maknanya memang ego naw naw you all ni takmo percaya yang PB ni memang boleh mengecikkan badan kita. Tapi make sure dapat size and tahu teknik nak pakai yang betul😉😉

Jom dapatkan Pb korang arini!! Bulan ni still special...ade gift dengan discount new year!! Cepat2 grab harga Pb murah dari yana..

010-6273397
www.liyanatahar.com

10 January 2016

Dulu yana kene ejek serupa peguin๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Hai semua.... selamat malam.. 

Yana nak tanya korang sikit ni..apa perasaan korang bile kene ejek sebab bentuk badan korang cute dan terlebih comel??

Biasa-biasa orang akan mengejek..badan gemuk macam badak la..besar macam gajah la..yana kene hari tu orang panggil yana peguin!! Tersentap pun ade.. sebab sama kan yana dengan peguin...huhuhu.. jahat kan mulut orang.. yana terbayang rupe peguin tu..memang la gemuk tu cute..tapi sebab kerenekan yana ni hati terasa sangat-sangat.. betul!! Kawan-kawan cume bergurau..tapi dalam.tak sedar hari dah terasa kira diorang berdosa..yer tak??

Masa tu yana pregnant anak no 2 memang la badan lagi tembam jalan pun terkedek-kedek... tapi sedih tau orang kate macam tu.. serupa binatang die cakap..hati meruntun pilu..huhuhu



Lepas yana bersalin..yana pakai PB untuk 2 bulan berpantang..masa tu memang dah nampak beza dah... lepas 20 hari pun badan dah mula ade shape dan curve cantik.. tengok kat cermin memang puas hati.. yer lah kan lepas beranak tu takde dah orang panggil peguin.. semua terpegun tengok perubahan yana.. diorang tak percaya badan yana boleh terbentuk cantik.. 
Rahsianya yana pakai PB jer setiap hari.. mudah jer..


Yana pakai PB sebab yana nak sohat sebenarnya.. tapi bile badan ade bentuk yana memang puas hati.. sekarang ni dah 1 tahun 3 bulan lepas yana bersalin.. yana lebih yakin dalam bergaya.. dah tak runsing nak beli lingerie banyak-banyak tiap bulan.. cukup dengan 1 set PB yana boleh pakai hari-hari..syokkan??!


Nie semua gambar terbaru yana..




Yana cuma bertukar baju dalam jer!! Takde rahsia besar yang lain pun... bile pakai lingerie yang betul perubahan akan berlaku..

Yana dah cuba sendiri..korang bile lagi??

Free fitting available

010-6273397
Mama of two

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT TERENGGANU: Testimoni PB Yana...

Salam semua..

Yana nak share testimoni yana.. gambar masa beranak sulung dengan beranak kedua.. subhanallah beza sungguh yana dulu.. korang tengok lah sendiri..kan..kan..

Yana tak tahu lah camne rupa yana sekarang ni kalau tak jumpe PB setahun yang lepas.. agaknyer rupa dah macam makcik2 dengan badan dipam-pam kan ^__^

Dulu masa ada anak sulung pun badan tak berapa nak jaga sebab pikir takpa lah badan besar pun sebab beranak.. tapi bile pikir-pikir balik mata suami pun kene jaga jugak kan.. sekarang yana mampu senyum bangga bile yana buat keputusan pakai PB since berpantang dulu syukur alhamdulillah badan yana makin sihat dan badan makin cantik..


010-6273397
www.liyanatahar.com



Mommy Auni and Ajwad..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

09 January 2016

Buat saving juta-juta dengan Top Leaders Circle

Arini yana ada State Conference..penuhi amanat sebagai pekerja pada tahun 2016... dalam duk dengar-dengar ni ada perkongsian pasal elimination pada tahun 2015.. banyak syarikat terlibat dan ramai pekerja yang terkesan akibat ekonomi.. terima surat pemberhentian tanpa notis..diberi kata putus tanpa rayuan.. ni sebahagian syarikat besar yang buang pekerja mereka sebab nak survive dalam ekonomi sekarang..

Retranchment in 2015 (people)

MAS 6000
CIMB 3700
STANDARD CHARTERED 3700
RHB 2700
SHELL 1300

Yana tak boleh bayangkan macam mana perasaan dan tindakan orang-orang yang dibuang kerja masa ekonomi tengah merudum..

Macam mana nak handle beban hutang yang ada, nak hadapi pertanyaan kaum keluarga dan rakan taulan, nak mengadap wajah2 kesayangan suami isteri dan anak-anak, nak teruskan kehidupan dengan ekonomi yang makin mencabar..

Macam mana nak survive dengan saving yang ada?? Nak buat apa dengan pampasan yang diberi??

Yana pernah bagi solution kat customer macam mana nak buat saving dan future plan based on mind's banker.. tapi sekerat tu jer lah...

Sekarang yana dapat idea macam mana nak buat saving juta-juta sampai 7 keturunan tak habis.. legasi untuk family.. idea tu datang hanya dengan Top Leaders Circle..

010-6273397
www.liyanatahar.com

#savingjutajuta
#bisneslegasi
#bisnesfamily

05 January 2016

Terima kasih 2015..Selamat datang 2016

Assalamualaikum semua...

Maaf semua sebab dah lama tak update blog.. yana rindu nak bercerita dengan semua..sebab dalam blog ni lah yana boleh create story yana.. boleh bercerita ikut bahasa yana..hehehe.. korang rindu tak nak baca tulisan yana?? Hopefully rindunya sama cam yana jugak la yer...hihi

Sekarang dah 9 hari dalam tahun 2016.. baru sempat nak ucap Selamat Tahun Baru pada semua blog readers yana.. hopefully korang dah start mulakan azam yang dibuat akhir tahun lepas..

Tahun lepas yana buat azam
✔ Nak pergi Kelas TLC dan Dolomite at least sebulan sekali
✔ Nak bantu rakan kongsi buat saving juta-juta
✔ Nak share kebaikan Produk pada semua orang
✔ Nak share ilmu dengan yang memerlukan..bisnes is sunnah

Dan banyak lagi senarai azam yang ada..  sekarang ni da mula start dengan pergi kelas.. personal touch dan ogroup dengan mentor.. best sangat-sangat bile aura mentor melekat di badan..tak boleh nak tidur malam..terbayang-bayang plan dan strategi yang diberi dan apa perlu dibuat..

Buat semua blog reader yana doakan agar tahun baru 2016 ni membawa kemurahan rezeki dari Allah Taala.. diperluaskan rezeki dari segala aspek dan mulakan azam anda sekarang jangan tangguh-tangguh okay..😘😘😘

"perubahan bermula dari diri kita sendiri.. dare to change and changes will turn your life"

Lots of loves,
Yana😍😍

Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...