09 January 2016

Buat saving juta-juta dengan Top Leaders Circle

Arini yana ada State Conference..penuhi amanat sebagai pekerja pada tahun 2016... dalam duk dengar-dengar ni ada perkongsian pasal elimination pada tahun 2015.. banyak syarikat terlibat dan ramai pekerja yang terkesan akibat ekonomi.. terima surat pemberhentian tanpa notis..diberi kata putus tanpa rayuan.. ni sebahagian syarikat besar yang buang pekerja mereka sebab nak survive dalam ekonomi sekarang..

Retranchment in 2015 (people)

MAS 6000
CIMB 3700
STANDARD CHARTERED 3700
RHB 2700
SHELL 1300

Yana tak boleh bayangkan macam mana perasaan dan tindakan orang-orang yang dibuang kerja masa ekonomi tengah merudum..

Macam mana nak handle beban hutang yang ada, nak hadapi pertanyaan kaum keluarga dan rakan taulan, nak mengadap wajah2 kesayangan suami isteri dan anak-anak, nak teruskan kehidupan dengan ekonomi yang makin mencabar..

Macam mana nak survive dengan saving yang ada?? Nak buat apa dengan pampasan yang diberi??

Yana pernah bagi solution kat customer macam mana nak buat saving dan future plan based on mind's banker.. tapi sekerat tu jer lah...

Sekarang yana dapat idea macam mana nak buat saving juta-juta sampai 7 keturunan tak habis.. legasi untuk family.. idea tu datang hanya dengan Top Leaders Circle..

010-6273397
www.liyanatahar.com

#savingjutajuta
#bisneslegasi
#bisnesfamily

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...