25 January 2016

Cyst musuh wanita tanpa sedar

Salam semua..

Yana nak share satu testimoni client yana yang pakai Pantyliner Bioseleza sebab masalah period berpanjangan..

" Yana..akak dah pakai dah pantyliner tu...dua minggu lepas pakai pantyliner tu keluar ketulan hijau.. sebab terkejut akak terflush tak sempat tengok apa.. lepas tu kan banyak sangat darah-darah ketul keluar.. takut tengok...tak pernah lagi jadi gitu... sebab akak memang la period sokmo tak berenti-berenti.."

First time yana dengar pengakuan depan-depan camtu..terkejut pun ade... tak sangka banyak sangat masalah yang dihidapi... cyst, lelah, sakit belakang, period tak teratur, tiriod, keputihan.. masyaAllah takut yana dengar bile setiap penyakit die sebut tu dah sebati dengan diri die.. cuma sekarang ni akak tu dah tak sanggup nak menanti jer saban bulan.. bersih tapi berdarah..dah tak reti nak beza bile period bile tak.. jadi yana syorkan kat akak ni pakai PB 1 set sebab nak rawat masalah kesihatan die..

Permulaan akak ni ambik Femi9 Intimate Wash untuk masalah keputihan.. sekali gus pakai Pantyliner Bioseleza setiap hari.. PB dah siap-siap ambik ukuran dan tunggu masa nak fitting jer..

Dua minggu lepas jumpe aritu...yana tanya lagi akak.. camne dah pakai Femi9 dengan pantyliner..ada pape perubahan tak??

"Akak pakai pencuci tu memang menjadi lah.. keputihan kurang doh..darah pun kuar sikit-sikit doh... yana memang pakai Pb ker sokmo-sokmo?"

Hehehe...akak.. memang la yana pakai PB kan ke dah bagitau.. PB ni pengganti lingerie yana..

"Oowhh yer ker...kalau gitu memang nok kene pakai derah-derah PB ni.. nok beli cash la senang"

PREMIUM BEAUTIFUL mementingkan 70% kesihatan dan 30% kecantikan wanita

Loves,
Yana
010-6273397

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...