10 January 2016

Dulu yana kene ejek serupa peguin๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Hai semua.... selamat malam.. 

Yana nak tanya korang sikit ni..apa perasaan korang bile kene ejek sebab bentuk badan korang cute dan terlebih comel??

Biasa-biasa orang akan mengejek..badan gemuk macam badak la..besar macam gajah la..yana kene hari tu orang panggil yana peguin!! Tersentap pun ade.. sebab sama kan yana dengan peguin...huhuhu.. jahat kan mulut orang.. yana terbayang rupe peguin tu..memang la gemuk tu cute..tapi sebab kerenekan yana ni hati terasa sangat-sangat.. betul!! Kawan-kawan cume bergurau..tapi dalam.tak sedar hari dah terasa kira diorang berdosa..yer tak??

Masa tu yana pregnant anak no 2 memang la badan lagi tembam jalan pun terkedek-kedek... tapi sedih tau orang kate macam tu.. serupa binatang die cakap..hati meruntun pilu..huhuhu



Lepas yana bersalin..yana pakai PB untuk 2 bulan berpantang..masa tu memang dah nampak beza dah... lepas 20 hari pun badan dah mula ade shape dan curve cantik.. tengok kat cermin memang puas hati.. yer lah kan lepas beranak tu takde dah orang panggil peguin.. semua terpegun tengok perubahan yana.. diorang tak percaya badan yana boleh terbentuk cantik.. 
Rahsianya yana pakai PB jer setiap hari.. mudah jer..


Yana pakai PB sebab yana nak sohat sebenarnya.. tapi bile badan ade bentuk yana memang puas hati.. sekarang ni dah 1 tahun 3 bulan lepas yana bersalin.. yana lebih yakin dalam bergaya.. dah tak runsing nak beli lingerie banyak-banyak tiap bulan.. cukup dengan 1 set PB yana boleh pakai hari-hari..syokkan??!


Nie semua gambar terbaru yana..




Yana cuma bertukar baju dalam jer!! Takde rahsia besar yang lain pun... bile pakai lingerie yang betul perubahan akan berlaku..

Yana dah cuba sendiri..korang bile lagi??

Free fitting available

010-6273397
Mama of two

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...