18 January 2016

Ilmu FREE dengan Group TLC

Assalamualaikum semua!! :)

Yana nak bercerita sikit la malam ni...actually takde yang serius sangat pun cuma nak mengarang dan menulis.. since ada blog ni jarang sekali yana share pasal yana kan... tak nak la korang boring pulak kan... kat sini kita kawan.. hopefully in the future we meet we become real friend.. setuju???

Teringat dulu sebelum berbisnes teringin sangat nak ade blog... nak share pape jer yang bawak kebaikan pada orang lain... tapi niat mati kat situ jer...sebab tak reti nak buat blog..huhuhu

Sekarang since yana jumpe Top Leaders Circle..yana rasa bertuah sangat sebab yan belajar buat blog ni... online jer!!!
Mentor nun dipuncak Damansara KL...yana kat terengganu.. tapi tak menghalang sikit pun niat yana untuk belajar buat blog..

Memula buat tu terasa blog ni simple..crowded dengan entry tak penting.. tak tahu hujung pangkal...tapi since ilmu sentiasa diajar syukur alhamdulillah sekarang lebih efisien dan kemas..

Semua yang yana belajar tak pernah berbayar satu sen pun...cuma yana akan pastikan ilmu Free ni berbaloi di mioiki dan akan berkongsi dengan orang lain jugak..

Rupenya mudah jer nak berniaga dengan syarat ada produk dan group support yang sentiasa memantau.. buat bisnes takde ilmu takkan menjadi..nanti setakat hangat-hangat tahi ayam jer..

Nak berjaya kene ada ilmu.. hanya dengan TLC yana dapat ilmu FREE..

Loves,
Yana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...