16 January 2016

Kenapa PB terlalu istimewa untuk wanita??

Salam semua...

#pbtruestory dari adik aadila..yana tak sangka langsung dulu aadila lagi bersemangat dari sekarang.. tapi memang yana happy sangat-sangat bile tengok aadila dah boleh sarung baju korporat lengkap...

"Yeayyy lepas pakai PB, saya dah boleh button dah baju korporat saya nih. Siap longgar lagi kak! "❤❤

Haaaa nangislah kejap tengok gambar testimoni adik ni kan (gambar kat bawah..kasi suspend sikit...huhuhu)

Kalau cakap jer you all tak percaya kan?
Ni kalau dah ada gambar macam ni, kalau takmo percaya lagi tu maknanya memang ego naw naw you all ni takmo percaya yang PB ni memang boleh mengecikkan badan kita. Tapi make sure dapat size and tahu teknik nak pakai yang betul😉😉

Jom dapatkan Pb korang arini!! Bulan ni still special...ade gift dengan discount new year!! Cepat2 grab harga Pb murah dari yana..

010-6273397
www.liyanatahar.com

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...