05 January 2016

Terima kasih 2015..Selamat datang 2016

Assalamualaikum semua...

Maaf semua sebab dah lama tak update blog.. yana rindu nak bercerita dengan semua..sebab dalam blog ni lah yana boleh create story yana.. boleh bercerita ikut bahasa yana..hehehe.. korang rindu tak nak baca tulisan yana?? Hopefully rindunya sama cam yana jugak la yer...hihi

Sekarang dah 9 hari dalam tahun 2016.. baru sempat nak ucap Selamat Tahun Baru pada semua blog readers yana.. hopefully korang dah start mulakan azam yang dibuat akhir tahun lepas..

Tahun lepas yana buat azam
✔ Nak pergi Kelas TLC dan Dolomite at least sebulan sekali
✔ Nak bantu rakan kongsi buat saving juta-juta
✔ Nak share kebaikan Produk pada semua orang
✔ Nak share ilmu dengan yang memerlukan..bisnes is sunnah

Dan banyak lagi senarai azam yang ada..  sekarang ni da mula start dengan pergi kelas.. personal touch dan ogroup dengan mentor.. best sangat-sangat bile aura mentor melekat di badan..tak boleh nak tidur malam..terbayang-bayang plan dan strategi yang diberi dan apa perlu dibuat..

Buat semua blog reader yana doakan agar tahun baru 2016 ni membawa kemurahan rezeki dari Allah Taala.. diperluaskan rezeki dari segala aspek dan mulakan azam anda sekarang jangan tangguh-tangguh okay..😘😘😘

"perubahan bermula dari diri kita sendiri.. dare to change and changes will turn your life"

Lots of loves,
Yana😍😍

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...