21 February 2016

Pengorbanan family yana

Selamat malam semua... rindu kat blog reader yana.. first sekali yana nak ucapkan terima kasih pada yang sudi singgah dan baca blog yana.. syukur alhamdulillah blog yana diantara yang terpilih dalam klik-klik korang semua..

Yana nak share kat semua kenapa dalam hidup ni ade yang melibatkan hal PENGORBANAN!

Yana takde la nak tazkirah panjang lebar pasal berkorban ni kan..cuma yana nak share apa yang suami dan family yana dah berkorban untuk yana..

Dalam nak capai dan genggam kejayaan sekarang ni..yana ade kisah suka duka yang jadi perasa perjalanan hidup yana dalam bisnes.. nak tuntut ilmu bukan mudah tapi paksakan diri jugak "aku kene buat sampai berjaya sebab keluarga dah banyak berkorban untuk aku nih"

Dulu kerja 12 jam sekarang extra jadi 14 jam sehari sebab nak berubah jadi senang bukan mudah.. mental kene kuat..fizikal kene kuat.. rohani kene jaga..

Akhir2 ni yana banyak ulang alik Trg - KL sebab nak ilmu..nak ambik aura mentor.. letih?? Ngantuk?? Semua ada.. tapi bila pandang muka suami dengan anak-anak sebab mereka lah aku buat semua ni.. teman aku jauh sampai KL.. balik hari sebab tak boleh cuti..Masa nak bersama sangat-sangat terhad.. tapi bile jalan jauh ukhwah family terjalin.. time tu la anak-anak nak bermanja..

Semalam balik dari KL.. anak- anak dah tido..suami drive dari pagi sampai ke malam... mengantuk masa drive jangan kata sampai berenti 2 kali nak rehat.. tapi suami tetap bawak yana nak menuntut ilmu..even duit cukup makan jer...tapi dengan bergantung padaNya syukur blh sampai ke KL dengan selamat..

Merekalah sebab yana buat bisnes..anak2 penguat semangat yana..suami penyokong utama yana dalam bisnes

Ok till then...sambung later kay;)


Loves,

Yana

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...