18 February 2016

Perkongsian : Pesakit Slip Disc pakai PB

Perkongsian dari sahabat TLC..Akibat slip disc yang merencatkan perjalanan hidupnya..

Kenangan... akibat slip disc... kena gantung pemberat 7kg di kedua-dua belah pinggang 4x sehari... sejam utk satu sesi... warded selama 7 hari.

Masa ni rasa sedih tak tau nak cakap... rasa macam dah berakhir dah life ni... thanx doktor zul yg mencadangkan korset Premium Beautiful. Terima kasih juga kpd mentor @salhazain yg sudi dtg melaka fitting kan kita...

Allah sembunyikan matahari, Dia datangkan hujan petir... kita tertanya ke mana menghilangnya matahari... Rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi...

Thank to shimahz simz untuk testimoni pesakit Slip Disc pakai Premium Beautiful..

PB banyak membantu dari segi kesihatan dan merawat tanpa melibatkan nilai wang yang besar..

PB on Sale!!! Cepat grab peluang beli PB murah dan ade free gift..

010-6273397
010-6273397
010-6273397

PB Expert,
Yana

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...