16 February 2016

PREMIUM BEAUTIFUL: Cara mudah dapat anak

Hai blog readers yana...

Tengah malam baru sempat nak update blog..  hehe... tanghungjawab sebagai isteri, ibu dan pekerja ni takkan habis kecuali mata dah pejam tido.. malam ni yana nak story sikit pasal korset..Of course la korset Premium Beautiful😉😉

Premium Beautiful sebenarnya korset yang gantikan baju dalam yang kita pakai setiap hari.. lagi bagus bile kita pakai baju dalam yang merawat dan mencegah penyakit daripada pakai baju dalam biasa yang salah...huhu

Istimewanya PB selain dari produk-produk lain yang ada kat pasaran sebenarnya ada 7 perkara:

✔ Produk SUPERBRANDS
✔ TEKNOLOGI FIR
✔ LIFETIME WARANTTY
✔ 360° kuasa regangan
✔ Teknologi 3 Negara (JEPUN, GERMAN & US)
✔ DIIKTIRAF oleh Pakar Tulang Belakang
✔ Fabrik AKWATEK & AKWADYNE

Premium Beautiful direkabentuk untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan

Bile sebut jer pasal kesihatan..banyak jenis penyakit yang orang perempuan alami tapi jarang sangat nak mengaku.. bile sebut jer terhangguk-hangguk tanda setuju..."oohhh aku pun ade masalah yang sama".... paham ke paham??

Keputihan
Senggugut
Cyst
Fibriod
Selulit
Strecthmark
Peranakkan jatuh
Rahim lemah
Keguguran
Badan bongkok
Slip dics
Nak anak
Nak berpantang
Asset jatuh
Punggung lebar
Badan sekeping
Perut buncit
Nak kawin
Nak kurus

Ya Allah banyaknyer masalah orang perempuan bile disenarai satu-satu.. kebanyakkan semua masalah kesihatan dulu... 9/10 tu masalah kesihatan jer..

Macam yana dulu memula pakai PB sebab yana keguguran 3 kali..rahim jadi lemah.. janin tak lekat dalam rahim... perasaan??? sedih..murung..tak bersemangat semua ada.. bayangkan zuriat yang ditunggu gugur tak berjaya dikandung.. seksa batin mengenangkan semua anak-anak syurga..

Yana pakai PB lepas keguguran kali ketiga dengan nasihat doktor pakar.. 3 bulan pakai PB yana disahkan pregnant lagi.. syukur alhamdulillah..niat nak jaga rahim dan kuatkan rahim dimakbulkan Allah... yana pakai PB sampailah baby 4 bulan dalam perut...dah stabil dan kuat untuk membesar..

Yana syorkan pada kaum wanita yang nak anak..yang dah usaha macam-macam cara untuk dapatkan zuriat even IUI, IVF boleh ikhtiar dengan PB..

Jimat kos daripada bayar berpuluh ribu untuk dapatkan anak yang belum tentu menjadi..
Lifetime warranty sebab rosak, patah, koyak boleh hantar baiki secara percuma..
One stop centre dari merawat kesihatan sampailah menjaga kecantikan..

Yana ade buat SALE PB bulan Februari.. harga berpatutan dan ada free gift menanti!!!

Contact yana 010-6273397..yana bantu korang yang memerlukan..

Lots of love,
Yana

#gugur #keguguran #nakanak #nakhamil #pregnant #premiumbeautifulterengganu #pbexpert #pbterengganu #premiumbeautiful

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...