02 February 2016

PREMIUM BEAUTIFUL merawat kesihatan dalaman

Hai semua..

Yana nak kongsi real testimoni dari yana sendiri yang berlaku seminggu yang lepas..

Korang tau kan yang yana ni pemakai tegar Premium Beautiful😉😉 since setahun lebih yang lalu yana dah biasa pakai Pb setiap hari dan badan yana dah biasa dengan pelindung tanpa sedar (of course CIK PB😘)

Yana tak tau la punca sebenarnya sebab apa.. tapi yang memula tu rasa senak perut macam gastrik... terasa ada angin tolak tapi tak keluar..sendawa tak..kentut pun tak..😓😓😓😓 sakit tu berlarutan sampai lah ke semalam.. arini tak rasa sakit sangat cume memulas jer.. 2 hari terbaring letih.. cirit birit, perut memulas, muntah-muntah.. simptom-simptom keracunan pun mungkin yer jugak kan..

Yana teringat sebelum kene tu yana ada makan ikan siakap masam manis dengan air fresh orange.. orang tua cakap dua jenis ni tak boleh bertembung... jadi angin.. yer la kot kan..

Yana pegi jugak ke klinik sebab nak dapatkan MC dan tengok dari segi perubatan..doktor cakap mende lain.. so antara dua la..huhuhu.. sekarang da seminggu lepas kejadian badan yana lebih sihat dan yana jaga apa yang yana makan.. cuma lebih nak menguyah sekarang... macam pregnant pun ade jugak...adoiii

Yana pakai PB setiap hari lagi cepat toksin dalam badan keluar... muntah2 melegakan perut yana.. sebab tu yana suka dengan PB.. PB bantu yana mempercepatkan proses penyembuhan badan yang lemah..

Serba sikit pengalaman yana dengan PB dan produk SHOM..yana dah ikhtiar dan alami sendiri.. yana berpuas hati..

Yana
010-6273397

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...