16 February 2016

ROAD TO BEIJING...TLC MINI SEMINAR

Hai semua..

Tau tak sekarang trip ke beijing dah mula??? Haaa memang super excited la kan sebab boleh pegi melancong FREE JER!! 

Ikutkan dulu tak pernah terbayang dalam pikiran nak pergi travel ke luar negara.. tapi sejak-sejak buat bisnes SHOM ni alhamdulillah Allah beri peluang rasa cuti-cuti negara luar...wahhh gitu..😄😄😄

Sekarang trip ke Beijing.. sebelum blpegi tu mentor dah ready siap2 cara nak pegi camne..feeling dapat pegi camne... bau batu-batu Great Wall of China tu camne.. sampai gitu sekali mentor gambarkan..

Yana memang tak sabar nak pegi bercuti..tapi pergi sorang-sorang tak syok la kan.. yana nak ajak la sape-sape yang suka melancong tu pergi sekali ngan yana... 4 hari 3 malam jer.. tak lama pun.. tiket makan hotel semua free bawak duit belanja jer.. yang bestnya pulan sambil-sambil bercuti income masuk tiap-tiap bulan... usaha sendiri takde nak main-main atas angin kaut duit free... paham ke paham??? Hehehe

Takpe tak paham boleh contact yana..kita sembang sampai paham.. nak no contact?? Nah ni die no yana 010-6273397... nak call wapps mesej semua boleh..no hal punya.. untuk tanya cara pegi trip free dengan buat income extra.. yana boleh jawab..

Ni yana ade share sikit corat -coret aritu yang yana pegi mini seminar dengan TLC..

Tau cara dengan TLC..semuanya Free!!

010-6273397
www.liyanatahar.com

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...