01 March 2016

Herba Maharani pilihan sejak zaman dulukala

Tak sangka Herba Maharani ni dah dikenali sejak dulu lagi..

Balik kampung mak mertua dan kakak ipar cakap.. "che su makan maharani la baru badan sihat.. nak ngandung pun mudah"

Yana memang amal maharani setiap kali nak pregnant...memang terbukti berjaya..  nak telan pun senang sebab biji2 die kecik jer..

Jamu tradisional yang zaman cina dulukala.. orang-orang bangsawan jer makan.. tapi sekarang rakyat jelata pun dah amal sebab banyak kelebihan..

Paling terbukti dalam usaha dapatkan anak..

Stok maharani terhad sebab ramai beli borong.. ni pun nak g stokis borong maharani.. ade doktor da siap2 bankin duit..😍😍😍 alhamdulillah

Yang nak selit order wapps yana yer...sempat lagi ni

Yana
0106273397

#jamumaharani
#nakanak
#pregnant

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...