23 April 2016

Premium Beautiful Terengganu: PB Promosi Giler Murah

Ada yang nak tak kalau Yana tawar Installment Premium Beautiful
Jarang sangat Yana nak buka slot untuk installment nih..tapi memandangkan tak lama lagi anniversary Yana so apa salahnya kan kita berkongsi kegembiraan
 
Yana buka untuk 5 orang terawal jer tau.. ade 3 cara untuk dapatkan PB installment ni..each slots.. fair and square..
.
.
.
.
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

✔ WAPPS
✔ FB / IG
✔ BLOG

Dah baca post ni cepat-cepat contact yana.. macam mana?? No ade kat bawah nih;)



010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397

www.liyanatahar.com

Ig @liyanatahar

Tawaran each slots sehingga 12 tengah malam 30 November 2016

Nak booking set pun boleh. Jangan risau ok. Yana bantu kawan2 yang ada masalah kesihatan dan yang nak kurus sempena raya.

PB Classic dan PB Elegance available


Loves,
Yana


19 April 2016

CREAM AJAIB HANGATKAN PASANGAN

assalammualaikum...

Rasa BEST sangat hari ni sebab nak share sesuatu yang TERLARIS dipasaran,asbab berkesan lah kita BERANI share..Kita suka panggil "CREAM AJAIB "..

***MEMANG SEMUA DALAM SATU

Kalau tak.. takde le kita duk bertenggek kat pos office tu mengepos 10-12 botol setiap minggu.. siap abang-abang POSLAJU tu pun tanya boleh bagi bini dia try tak?!

Ada lebih 21 KHASIAT kebaikan "CREAM AJAIB" ,nak tahu cerita kita PM tepi jela yea..

Diantara KHASIAT yang TOP MELETOOPss :

1. Membantu menegangkan kulit wajah dan mengurangkan "EYEBAGS,DOUBLE CHIN" dibawah dagu kalau uols ada lah..

2. Mengurangkan masalah JERAWAT.

3. menegangkan PAYU DARA.
(Part ni suami-suami tak mau dah keluar rumah waktu malam)

4. mengurangkan kesan parut luka yang masih baru.

5. Menguatkan otot dan merapatkan MISS V.
(yang ni pun buat suami tak keluar malam)

dan banyak lagi nak kupaskan WHATSAPP KITA yea

010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397

**BUAT suami-suami "CREAM AJAIB" ni pun boleh juga buat sebagai hadiah harijadi si isteri atau hari ulangtahun perkahwinan ker.. sesuai sangat sebagai tanda perhargaan kerana "DIA ISTERI SUNGGUH BERHARGA"kann..

BELI satu suami isteri boleh pakai..hmmm.. BERBALOI-BALOI

Nak order "CREAM AJAIB" ni??? No wapps yana ade kat bawah okay

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397

Cepat tau..yang lambat mungkin rugi nanti..

#creamajaib
#suamimakinsayang

SABUN MAGIC TERLARIS DIPASARAN!

Assalamualaikum..selamat malam semua..

Yana nak share 1 produk untuk kegunaan surirumah tangga malah intuk ibu-ibu bekerja..

Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAP KEJE RUMAH!

Sabun Magic EziClean!

✔kelambu lama jadi baru

✔selimut dah berlumut,color dah jadi kelabu asap,rendam je beberapa jam dengan sabun ezi clean trus bertukar seperti selimut baru keluar dari kedai!

✔kasut jenis bergetah cth :- croc,flip flop dsb..rendam beberapa jam trus jadi seperti kasut baru keluar dari pasaraya!

✔setakat kasut sekolah,baju sekolah,tudung sekolah yg kotor giler tu..tak payah pening lagi..!

Tak payah susah2 nak membebel kat anak2..

Rendam shj dgn sabun ezi clean!

Angkat dari rendaman trus jadi putih berseri!

Nak order SABUN MAGIC ni?? Boleh wapps yana melalui nombpr hp yang tertera kat bawah yer..
.
.
.
.
.
.
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

010 627 3397
010 627 3397
010 628 3397

Yana
PB Expert Terengganu

16 April 2016

Kelebihan Pantyliner Bioseleza

Selamat malam semua...

Time ni semua tengah berehat kan?? Sambil-sambil tengok tv or layan kerenah anak-anak dengan kerja sekolah diorang... takpe sabar yana tahu mak ayah sekarang ni semua bijak-bijak sebab tu sanggup bersengkang mata ajar anak-anak lepas balik kerja..

Malam ni yana nak share pasal kebaikan Pantiliner BIOSELEZA.. biasa jer dengarkan??? Pad wanita yang tak berbau dan eco used.

Taknak membebel panjang-panjang.. pinjam 3 minit uolls yer untuk baca jap kebaikan Pantiliner Bioseleza nih

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

HANYA DENGAN PANTYLINER..

♡ Tiada keputihan lagi.
♡ Tiada lagi bau2an yg tidak menyenangkan!
♡ Tiada lagi isu sakit bila dtg bulan... senggugut bye2!
♡ Tiada lagi isu rahim.jatuh!
♡ Tiada lagi isu rahim bengkak!
♡ Tiada lagi isu kembung!
♡ Tiada lagi isu infeksi!
♡ Tiada lagi gatal!
♡ Tiada lagi isu kudis diluar dan didalam
♡ Tiada lagi isu my- V utk yg hamil!
♡ Tiada lagi isu Hubby moyokkk!!
♡ Tiada lagi isu murung!
♡ Tiada lagi isu hormon tak keruan

✿ In syaa Allah subur!
✿ In syaa Allah kudis cancer baik!
✿ In syaa Allah darah kotor semua luruh elok!
✿ In syaa Allah period sharp on time dan habis secepat 6 hingga 7 hari!
✿ In syaa Allah tiada ekor period buat c hubby murung!
✿ In syaa Allah isu RAHIM selesai!
✿ Muka naik seri!
✿ Perut elok tak ada lagi buncit tak keruan!
✿ Darah elok lancar dari hujung rambut kehujung kaki!

Haaaa dah baca semua kan?? Jadi tqk payah ragu-ragu lagi untuk pakai PANTILINER BIOSELEZA nih.

Yang nak jaga kesihatan dalaman jangan segan-segan wapps yana kat no di bawah ni okay;)

010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397

Lovers to share,
Yana

BIOSELEZA KUALA TERENGGANU: Manfaat Bioseleza terhadap diri

Bio Seleza Feminine Pad memberikan manfaat dan kebaikan kepada anda dari semua aspek sama ada KESIHATAN, FIZIKAL mahu pun EMOSI.

MANFAAT KESIHATAN
♡ Melegakan masalah sakit puan
♡ Melegakan simptom haid seperti sakit kepala dan kurang tenaga
♡ Mengurangkan dan menghilangkan masalah senggugut yang menyakitkan setiap kali haid
♡ Merawat masalah keputihan, kekuningan, kehijauan
♡ Membasmi bakteria yang menyebabkan keradangan rahim dan vulva
♡ Mencegah ketidakselesaan yang disebabkan oleh kesakitan dalaman wanita
♡ Menggalakkan kesuburan wanita
♡ Menghilangkan kegatalan dan bau pada kemaluan
♡ Mengurangkan kesakitan yang dialami akibat cervicitis dan vaginitis
♡ Mengurangkan kesakitan yang dialami akibat kanser pelviks, serviks dan rahim
♡ Menstabilkan hormon yang menyebabkan haid tidak teratur

MANFAAT FIZIKAL
☆ Melegakan kepenatan dan kesakitan
☆ Membantu menyeimbangkan hormon
☆ Membasmi kuman
☆ Membekalkan lebih banyak kandungan oksigen aktif dan nutrien
☆ Memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum
☆ Membuang sisa metobolik daripada badan
☆ Membunuh kuman dan bakteria pada organ intim wanita secara berkesan
☆ Memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa
☆ Memperbaiki keadaan kulit
☆ Memperbaiki peredaran darah
☆ Memperbaiki sel dalam badan
☆ Memulihkan tenaga, badan dan minda menjadi cergas dan cerdas
☆ Mencegah berbagai-bagai penyakit
☆ Mencegah kebocoran tuala wanita walaupun pada hari tenat
☆ Mencegah kesakitan sendi dan tulang
☆ Meneutralkan bahagian miss v
☆ Mengaktifkan molekul air dalam badan
☆ Mengaktifkan sel-sel badan
☆ Mengalirkan udara dengan baik pada bahagian intim
☆ Mengeluarkan toksik daripada badan (detoksifikasi)
☆ Menggalakkan aktiviti sel
☆ Menggalakkan peredaran darah
☆ Menggalakkan peredaran udara yang baik pada bahagian intim
☆ Menghalang pembiakan bakteria dan kerengsaan kulit
☆ Mengurangkan beban organ hati
☆ Mengurangkan dan menghilangkan kelembapan dan bau
☆ Mengurangkan reaksi akibat alergi kulit atau kerengsaan
☆ Mengurangkan tekanan jantung
☆ Meningkatkan kadar metabolisme badan
☆ Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
☆ Meningkatkan sistem pertahanan badan
☆ Meningkatkan tahap medan tenaga
☆ Menulinkan darah
☆ Menyahbau kemaluan sama ada semasa haid atau tidak
☆ Menyeimbangkan keasidan dalam tubuh
☆ Menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia
☆ Menyelaras fungsi fisiologi tubuh badan
☆ Menyerap cecair dengan kuat dan pantas
☆ Merangsang dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
☆ Melambatkan proses penuaan

MANFAAT EMOSI
✿ Bebas dan aktif bergerak ketika haid
✿ Berasa selamat daripada jangkitan penyakit
✿ Bersemangat dan bertenaga
✿ Memberikan kesegaran serta keselesaan yang berpanjangan
✿ Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
✿ Menunaikan ibadah dengan rasa yakin tanpa was-was
✿ Tiada perasaan rimas ketika haid

Bio Seleza Feminine Pad SAHAJA yang mampu memberikan anda keseluruhan manfaat ini dengan hanya memakainya seperti memakai pad biasa.

*Manfaat dan kebaikan produk ini disenaraikan berdasarkan kajian dan fakta tentang bahan-bahan pembuatan tuala wanita ini serta pengalaman saya sendiri dan juga beberapa orang pengguna Bio Seleza.

Thanks uolls sudi singgah blog yana dan baca sampai habis manfaat Bioseleza ni.. Sayang uolls ketat-ketat ^__^

Sharing is caring<3

Yana
PB Expert & Agent Bioseleza

Kepentingan Pantyliner

Dah jatuh tahap WAJIB da yana kene bagitau uolls pasal kepentingan Pantiliner ni..
.
.
.
.
.
KEPENTINGAN MEMAKAI PELAPIK SELUAR DALAM (PANTY LINER) SETIAP HARI

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Pencemaran udara semakin serius. Seluar dalam terdedah kepada habuk yang tercemar dan boleh menyebabkan pembiakan bakteria pada bahagian intim. Dengan pemakaian Bio Seleza Pantyliner yang memberikan kesan anti-bakteria boleh meneutralkan bahagian Miss V anda seterusnya menjaga kesihatan kawasan intim anda.

Kesan sampingan sabun pencuci kimia. Sisa-sisa kimia sabun pencuci mungkin tertinggal pada seluar dalam lalu terkena bahagian intim wanita yang boleh mengakibatkan alahan kulit. Bio Seleza Pantyliner boleh mengurangkan kesan kerengsaan kulit dan menjaga kesihatan kulit anda.

Proses pengeringan yang kurang sempurna. Kebanyakan wanita moden kini menjemur seluar dalam bukan langsung kepada cahaya matahari. Lebih-lebih lagi mereka yang tinggal di kawasan apartment, kawasan menjemur pakaian adalah amat terhad. Proses pengeringan yang kurang sempurna mewujudkan kelembapan pada seluar dalam anda seterusnya menggalakkan pembiakan bakteria dengan lebih pantas. Bio Seleza Pantyliner boleh mengatasi masalah anda kerana dengan bahan yang boleh telap udara menggalakkan pengaliran udara yang baik pada Miss V anda.

Masalah pada Miss V. Bagi anda yang mempunyai masalah jangkitan pada Miss V anda seperti Keputihan, Berbau, Gatal-gatal dan lain-lain masalah yang boleh menimbulkan ketidakselesaan dan kesakitan, PERLU memakai Bio Seleza Pantyliner sebagai rawatan alternatif bagi masalah yang anda hadapi.

Menjaga kesucian pakaian untuk beribadah. Kebanyakan kita pasti mempunyai masalah pada Miss V dan ada sahaja ‘benda’ yang keluar daripada alat sulit kita sepanjang hari yang boleh mengotorkan seluar dalam kita. Dengan pemakaian ‘panty liner’, kita dapat menjaga kesucian pakaian kita dengan mudah tanpa perlu membuka seluar dalam setiap kali hendak menunaikan solat. Hanya perlu mengganti ‘panty liner’ dan kita sudah boleh menunaikan ibadah dengan rasa yakin tanpa was-was. Ingat wanita muslim di luar sana! Keputihan dan yang seangkatan dengannya merupakan najis yang boleh menyebabkan solat kita tidak sah.

Harap info ni dapat membantu uolls kat luar sana yer... time kasih sudi baca sampai habis..

YANA
010 627 3397

Golongan yang sesuai pakai Bioseleza

Sambungan pasal tadi...yang tadi pasal kebaikan pantiliner kan?? Sekarang nak bagitau sape yang sesuai pakai Bioseleza nih.
.
.
.
.
.
.
.
SIAPAKAH YANG BOLEH MENGGUNAKAN BIO SELEZA FEMININE PAD INI?
.
.
.
.
.
.
.
.
☆ Semua perempuan dan wanita yang telah baligh, sama ada remaja, belia atau pun dewasa kerana memakai pad atau pantyliner adalah wajib pada setiap hari.

☆ Wanita yang mengalami masalah Keputihan, Kekuningan, Kehijauan, Senggugut, Sering pening dan Kurang Tenaga ketika haid, Aliran Darah Haid yang Terlalu Banyak, Terkencing Ketika Batuk Atau Bersin, Ketumbuhan ‘Cyst’ dan Fibroid, Ketidakseimbangan Hormon, Kerap Membuang Air Kecil, Darah Haid Berbau Busuk, Vagina Gatal Dan Berbau, Haid Yang Tidak Teratur, Air Kencing ‘Kotor’, Keradangan Rahim, Keradangan Vulva, Ketidaksuburan, Kanser Pelviks, Kanser Serviks, Kanser Rahim, Cervicitis, Vaginitis, Buasir dan Endometriosis. In shaa Allah, produk ini dapat membantu anda.

☆ Ibu mengandung kerana pada tempoh ini, perubahan hormon akan mengganggu kesihatan kewanitaan anda seperti keputihan dan air kencing ‘kotor’. Elakkannya dengan menggunakan produk ini.

☆ Wanita yang telah putus haid (menopause) kerana pada tempoh ini wanita mengalami masalah lemah otot pundi kencing yang menyebabkan sukar untuk mengawal kencing. Selain itu, pada tempoh ini juga wanita lebih berisiko tinggi dihidapi kanser rahim.

☆ Wanita yang tidak mengalami sebarang masalah kewanitaan kerana mencegah lebih baik daripada mengubati. Lagipun kita tak tau bila akan mendapat jangkitan dan penyakit.

☆ Dalam kes-kes tertentu, lelaki juga boleh menggunakan produk ini bagi merawat masalah angin pasang dan buasir.

Ok dah dapat jawapannyer??? Hopefully sharing yana memudahkan uolls yer..

Yang nak membeli or mengorder boleh terus direct wapps yana

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397

Loves,
YANA

15 April 2016

DROPSHIP DIPERLUKAN! KHAS UTK ORANG KUALA TERENGGANU, MARANG,DUNGUN,SETIU dan BESUT

DROPSHIP DIPERLUKAN! TERHAD HANYA 10 ORANG.

Khas untuk orang di sekitar KUALA TERENGGANU, MARANG,DUNGUN,SETIU dan BESUT

Ada yang tercari-cari sumber pendapatan tambahan?
Ada yang tak mempunyai modal tapi minat berniaga?
Ada yang tak sempat uruskan postage?

Yana ingin menawarkan peluang tambah duit poket sempena puasa dan raya.
Berpeluang mengumpul rm100-rm1000 sebulan bergantung pada usaha anda. PRODUK DIJAMIN LAKU KERAS.

JANGAN RISAU!

TAK PERLU RISAU BAB MODAL
TAK PERLU SIMPAN STOK
TAK PERLU URUSKAN POSTAGE

Wapps yana terus melalui no kat bawah ni yer..
👇👇👇👇👇

010-627 3397
010-627 3397
010-627 3397

P/S: orang yang luar dari tempat yana sebut pun boleh juga tau😉

14 April 2016

KEGUGURAN MERENTAP KEBAHAGIAAN


Mia seorang isteri...ibu anak 5...mia takde banyak masa nak pikirkan keadaan diri sendiri..

Permulaan alam rumah tangga terasa bahagia disaat mia suami isteri menjejak alam hidup berdua.. masuk tahun kedua mia dikurniakan cahaya mata..rumah tangga makin meriah dengan esakan anak kecil..bulan berganti tahun anak sulung kian membesar..

Tak lama kemudian mia dikhabarkan mengandung kali kedua..Namun kebahagian cuma seketika..mia keguguran.. hancur luluh hati mia bila darah pekat mengalir tanpa dipinta saat kandungannya mencecah bulan kedua..  D&C harus dilakukan.. mia menangis meratap dan tak rela janin kecil dibuang dari rahimnya.. menitis air mata suami melihat keadaan isteri.. namun tetap hadir memberi kata-kata semangat... "redhalah sayang... nyawamu lebih penting..anak kita menanti sayang dirumah"...

Selang  3 bulan mia disahkan hamil lagi... kali ni kandungan dijaga rapi..syukur alhamdulillah melepasi trisemester pertama.. masuk bulan ke 4 bayangan silam mula mengganggu mia..setelah pulang dari kerja darah pekat mengalir dicelahan peha.. mia keguguran lagi... kali ni pendarahan teruk berlaku pabila darah tersembur keluar disaat nurse memeriksa keadaan.. habis katil dan lantai hospital dibasahi darah.. nyawa mia ibarat dihujung tanduk... kesakitan kali ni lebih teruk daripada pengalaman bersalin dulu.. mia serik untuk hamil...

Namun kuasa Allah siapalah mia untuk menghalang..selang 4 bulan mia sekali lagi disahkan hamil... kegembiraan menyambut berita gembira terselit rasa resah dan takut.. setelah beberapa bulan ketakutan mia menjadi kenyataan... ibarat buah tak masak direntap disentap keluar dengan rakus...redhalah  mia dengan 3 anak syurga menantinya di sana...

3 kali keguguran membuatkan mia mengalami depresi yang teruk sehingga hampir mengabaikan suami dan anak pertama..satu hari mia tersentak dari lamunan dan mencari alternatif untuk merawat masalah diri.. di Google berkaitan keguguran dan menguatkan rahim.. mia menemui banyak info yang membantu..

Satu hari kawan mia datang menziarah.. dihulurkan tangan dan berjanji akan membantunya dan mia menemui jalan untuk menjaga dan menguatkan rahimnya.

Rezeki mia bulan ke 5 lepas keguguran mia disahkan hamil anak kelima.. kali ni mia diberi perhatian oleh doktor pakar O&G selama 5 bulan bayi dalam kandungan.. ketakutan mia masih terserlah diraut wajah.. sehinggalah pakar memberitahu " puan mia, saya syorkan puan mencuba rawatan alternatif yang boleh membantu menguatkan rahim puan"...

Genap 9 bulan 10 hari lahirlah seorang putera sempurna sifatnya.. dan mia sangat bersyukur. Hilang segala takut dan resah sepanjang mengandung..

Masalah mia tak terhenti disitu.. mia merasakan hubungannya dengan suami semakin hambar dan suram.. mia sedar dia harus cepat bertindak... mia mengamalkan rawatan alternatifnya bermula saat berpantang sehinggalah menjadi rutin harian..

Satu hari si suami memeluk erat sambil berbisik lembut"terima kasih sayang, buat abang nikmati MALAM BULAN MADU sepanjang masa.. mia makin cantik.. makin seksi.. buat abang angaukan mia setiap hari"

Kini suami mia sentiasa disisi...mia terasa diri dihargai dan digilai suami sendiri... jauh mia membuatkan suami terasa resah.. mempunyai anak 5 tidak membuatkan mia sunyi lagi..rumah tangga mia kembali bersinar ibarat pasangan bercinta tenggelam dalam dunia keasyikan.

Nak tahu apa yang membuatkan mia digilai suami sepanjang waktu?
Rawatan apa yang membuatkan suami mia gila bayang??

Wapps kawan mia untuk merasai kehebatan yang mia alami

0106273397
0106273397

Klik dibawah untuk melihat sendiri kegilaan suami mia..

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

Selamat malam semua...
Malam ni yana nak cerita pasal kenapa lah PB ni tersangat MURAH. 
Cuma sebelum tu yana nak tanya lah juga..siapa yang biasa dengar orang cakap PB ni mahal?? Biasanya bile yana tanya mesti diorang cakap dengar cakap-cakap orang jer..tak pakai pun PB tu..
So agak-agak sapa yang penipu?? 
PB ker orang yang cerita bukan-bukan pasal PB? 

Jadi untuk clearkan semua orang malam ni yana nak update sikit pasal kelebihan Premium Beautiful. In shaa Allah lepas ni sape yang cakap PB tu mahal mesti cakap sebenarnya PB ni MURAH GILER!

Bayangkanlah dalam 1 korset ni terkandung 7 kelebihan dengan menggunakan kepakaran 3 buah negara. Tak percaya??? Jom baca kat bawah ni...
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇


1) Superbrands
- high quality and high demand
- lebih 200 jenis korset = PB produk laris
2) Lifetime warranty
- rosak, koyak, patah boleh hantar baiki
3) Teknologi Far Infra-Red Rays (FIR)
- menggetarkan molekul air dalam badan
- metabolisme meningkat
- wanita 25 tahun keatas metabolisme jatuh
- meningkatkan peredaran darah
4) Fabrik bermutu tinggi ( Akwatek & Akwadyne)
- menggunakan teknologi Jerman
- aliran udara keluar masuk
- serapan peluh yang baik (anti-peluh)
- anti-bakteria
5) Buatan Malaysia  (menggunakan teknologi 3 negara maju)
- US - jahitan
- Jerman - fabrik
- Korea/Jepun - batu mineral/seramik
6) 360° pergerakan
- dapat pengiktirafan pakar tulang belakang
7) Direka khas
- 70% kesihatan, 30% kecantikan,100% keyakinan


Haaa...dah baca kan kenapa yana cakap PB ni murah?! Sebab yana yang dah 2 tahun pakai ni fabrik Pb masih macam baru..even dah 2 kali hantar baiki sebab patah bile dapat balik serupa baru..sikit pun tak nampak tempat yang dijahit.. kalau lingerie yang lain mesti dah lama kene bakar api bile patah, besi terkeluar, tali menggeleding, cangkuk rosak habis teruk lingerie tu koyak rabak.. Pb tak macam tu ok! Rosak ke patah ke carik ke boleh hantar baiki..FREE LAGI!

Jangan risau sebab yana ada sijil pengesahan dan yana antara orang terpilih. Paling ramai yang suka bile agent dapat berikan servis after sales. Yana memang pentingkan SERVICES dan KEPUASAN PELANGGAN ^__^

Yang dah baca nak rasa fabrik Pb dan nak tengok sendiri PB ni contact jer yana.. FREE FITTING..FREE SEEING..TAKDE CAJ!

PB still ada PROMOTION lagi sehingga 31 May 2016..so cepat-cepat grab PB Murah

Wapps or call no di bawah

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

0106173397
0106273397
0106273397


Yana
PB Expert Terengganu


12 April 2016

Pb Expert : Special Class TLC at Dolomite Academy


Hai semua.... happy working day... ;)

Dah lunch?.. ke terus brunch macam yana tadi...hehehe..kalau diikutkan gaya pemakanan tak boleh skip breakfast tau..so jangan tiru yana..hihihi.. 

Arini dah last day kat KL..nak gerak balik Terengganu da..sepanjang 3 hari di KL ni yana tengok kesungguhan warga KL ni dalam mencari rezeki.. keluar rumah awal pagi balik dah lewat malam.. nak menghadap jammed lagi..dah letih badan kan.. minda??? Jangan cakap la lagi penat... kiranya balik terus nak tidur.... tapi boleh ker tidur terus?? Yang ada family mesti nak masak-masak or luangkan masa sekejap kan?? Yana salute dengan uolls yang gigih mencari rezeki demi sesuap nasi.

Yana datang KL pun sebab kerja..terpaksa tinggal anak-anak kecik dan suami demi kesenangan akan datang...takpe susah dulu 2-3 tahun ni..nak berjaya memang kene merasa susah dulu kan... alaaa tengok kita kecik-kecik dulu mana ada beranak jer terus pandai berjalan... kan ada proses die... meniarap dulu... merangkak.. bertatih.. berjalan.. dah boleh berlari.. setiap satu tu berapa kali kita jatuh dan bangun balik??? Betul tak ^__^ jadi jangan takut lah nak mencuba.

Semalam, Isnin kan?? Yana ada kelas sebenarnya kat KL ni.. Yana kan buat bisnes sendiri..so nak berjaya WAJIB ada ilmu..mana nak dapat ilmu tu?? Kat kelas lah kan.. bile datang kelas memang rasa AURA JUTAWAN tu meresap dalam jiwa.. dengan lagu semangat yang dimainkan lagi.. mengalir air mata tau.. Setiap kali kelas memang yana tertunggu-tunggu nak nyanyi sekali lagu Perjuanganku dan Realiti Insan. Lirik yang ada tu memang membangkit semangat dalam jiwa.

Kelas semalam sebenarnya memang sangat-sangat special sebab yana dan usahawan lain diajar ilmu dan strategi baru. Tunggu nak buat jer.. uolls tak tertanya-tanya ker ilmu apa yana belaja tu??? Yana boleh cakap bile dapat ilmu tu memang income akan besar, nak tutup lubang hutang in shaa Allah boleh. Cuma nya yana tak leh la dedahkan rahsia tu kan sini... nak tahu uolls wapps jer yana..yana akan ajar cara dapatkan income yang berganda dari gaji uolls sekarang.

Yana paham keadaan sekarang nak mengharapkan gaji jer memang tak cukup..sama macam yana dulu la..ade jer lubang yang tak tertampal.. hutang yang tak berbayar..
Sekarang alhamdulillah yana dah buat fulltime bisnes..dah mula nak tampal semua yang berlubang.. nak cepat-cepat bebas kewangan!!

Nak tengok tak aktiviti kelas yana semalam??? Yana share ngan uolls semua yer... Mereka-mereka ni ada yang bekerja, ada surirumah sepenuh masa dan ada yang full timer bisnes online. Tapi semuanya bersemangat dan mengambil peluang untuk jana income yang lebih besar.







Ni adik beradik yana dalam bisnes..kami bersaing sihat..
takde nak dengki takde nak busuk hati..
Kami nak berjaya sebab ada matlamat dan reason tersendiri.





Yana request nak dikepit oleh mentor. 
Sebabnya kedua-duanya dah berjaya buktikan bisnes ni tak mustahil. 
Nak achieve RM100K sales in a months adalah tak mustahil!
Kene usaha dan jangan putus asa;)





Dua-dua ada aura tersendiri..
tapi jangan salah paham yer yang bergaun kuning dah ada anak 3..hihi
Gaya dah macam anak dara kan??
RAHSIA???
SHHHH...nant pm tepi yana bagitahu caranya...senang jer..mudah jer..





Nilah barisan usahawan yang tolak tepi segala alasan.. 
Orang nak berjaya mereka tak bina alasan tapi mereka rebut peluang!

Loves,
Liyana
PB Expert Terengganu

11 April 2016

AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN DI KUALA TERENGGANU, MARANG, KEMAMAN, SETIU

Salam sayang-sayang semua...

Ehh uolls jangan terkejut kenapa yana asyik update blog je dari tadi... hihihi... lupe ekkk kan yana dah full time bisnes online..jadi takde masalah lah nak beronline bile-bile masa.. sendiri bos sendiri kuli...hihihi

Yana ada gud news ni nak bagitau kat uolls... yer lah memandangkan sekarang ekonomi tak berapa nak ok yana nak bantu lah uolls yang nak cari duit poket tu... at least bolehlah buat beli susu anak ker, topup minyak ker, beli barang dapur ker, wat belanja hari-hari kat universiti ker kan...betul ke betul??

Yana nak tawarkan uolls jadi AGENT DROPSHIP JUTAWAN Yana ^____^
Dah nama pun Dropship Jutawan kan?? Maksudnya yana tak main-main tau nak tolong uolls ni...

Kenapa DROPSHIP?? Sebab uolls

❌Tak perlu keluar modal
❌Tak perlu simpan stok
❌Tak perlu uruskan postage


Semuanya yana yang akan buat. Uolls hanya copy paste dan uruskan order jer. Senang kan? ☺

Yer lah bile di tengokkan bulan sekarang dah dalam bulan April.. Puasa tak lama mana dah.. 6.6.16 dah start puasa katanya... time ni masing-masing da pakat-pakat cari baju raya dah... walaupun raya puasa tinggal 3 bulan jer lagi.. Mana tahu boleh la tambah-tambah duit belanja raya tahun ni.......^__^
Untung-untung, sebelum raya kita dah dapat buat duit raya. Sebulan dapat RM1000. ^___^ oklah tu kan???

Ada yang berminat nak jadi DROPSHIP yana?? Jangan segan silu nak wapps yana tau.. janji ek tolong diri sendiri..yana janji kita buat sama-sama ok;)


YANA - 
0106273397
0106273397
0106273397

#dropship #agentdiperlukansegera #standbyduitraya

Real Testimoni..Real People...Real Success

Salam tengahari semua... dah solat zohor?? Hopefully dah selesai yer..^__^

Yana nak share real testimoni dari client dan rakan kongsi yana sendiri..jom pakat baca sikit..;)

Saya pengguna tegar Premium Beautiful korset hampir 2 bulan 1/2...

2013: Saya amalkan diet tanpa nasi, exercise, sapu losyen panas dan ambil supplemen untuk kurus tapi badan tetap macam tu je, no changes at all...

2014: Same last year routine untuk dapatkan shape badan yang lebih cantik tapi hasilnya tetap sama, susut sedikit je dari asal..

2015: Saya mula menyarung Premium Beautiful korset selama lebih 8 jam setiap hari secara konsisten, exercise dan makan seperti biasa..Alhamdulillah badan mula susut dan ada shape..Yang paling best, berat saya juga turun dari 70+ kg ke 60+kg...Selalunya saya alami senggugut yang teruk setiap kali period, yang tu pun dah beransur kurang sampaikan period pun tak sedar. Migrain pun jarang2 sekarang ni..Alhamdulillah, ditemukan dengan Premium Beautiful.. Hidup saya berubah dari satu fasa ke fasa yang lebih baik...Nothing is better than this..Alhamdulillah once again..I will keep Premium Beautiful as my companion through my life journey..InsyaAllah..

-Cik Aishah

Testimoni kat atas tu milik client, Aisha Rawi... tu cerita setahun lebih yang lalu.. beliau sanggup buat apa jer semata-mata nak kuruskan badan.. sampai lah aishah jumpa yana menerusi online.. masa tu aishah bagitau die nak kuruskan badan dan ada masalah senggugut yang teruk... yana syorkan pakai Premium Beautiful sebab pada yana kesihatan lebih penting.. dan Premium Beautiful direka bentuk untuk 70% kesihatan.. bile kurus??? Itu memang 1 bonus!

Sekarang aisha makin sihat dan cantik.. makin menawan.. bentuk badan lebih ada shape dan masalah senggugut dah takde..

Yang nak mencuba PB boleh contact yana..nak free fitting pun boleh.. no problem ^__^

0106273397
0106273397
0106273397

www.liyanatahar.com

Seminar Social Media Bersama Tuan Izan

Selamat malam semua...

 ingat tak yana pernah kongsi post pasal Seminar bersama Tuan Izan di FB... masa tu yuran untuk dapatkan ilmu social media hanya RM50... takkan dapat dimana-mana kecuali di DOLOMITE ACADEMY. Biasanya Tuan Izan charge mahal... huhuhu...


Satu hari suntuk belaja pasal ilmu FB ADS dan macam mana caranya nak kasi page kita ditempat no 1.. cara belaja pun santai jer... dari duduk atas kerusi sampai la bersila bersimpuh kitaorang dalam kelas.. happy happy jer buat bisnes online

Ni gambaran kelas Tuan Izan hari tu.. havoc dan happening...


08 April 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TIPU!!

BAJU AJAIB DASAR PENIPU!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
Haisshhh pantang betul cik joyah bile dengar orang cakap yang bukan-bukan pasal badan cik joyah ni..rasa macam nak cili jer mulut orang tu.. haaa jangan memain dengan cik joyah ni..kalau dah geram time-time tu jugak cik joyah bagi...

Dulu masa cik joyah berpantang memang cik joyah ade pakai bengkung belit-belit tu tapi susah jugak nak tahan sebab kene guna tenaga orang lain jugak..sampai lah satu hari cik joyah pakai korset ni.. bayangkan hari ke 20 jer badan cik joyah dah mula ada cutting... mau tak menjerit suka time tu ^__^
Time pakai korset tu memang jimat masa cik joyah..pakai sensorang pun boleh..paling yang cik joyah suka tu dah la badan makin kecik kan... darah nifas pun cepat kering, rahim cepat kecut, badan bertenaga, susu pun banyak keluar..
Cik joyah memang rekemen la kat ibu mengandung dan ibu berpantang pakai baju ni..sampai sekarang cik joyah pakai tau.. dah nak masuk 2 tahun da.. keberkesanan baju ni bukan setakat kurus je tapi dapat sihat sekali..

Sekarang cik joyah TAKDE MASALAH
❌Keputihan
❌Badan menggeleber
❌Asset jatuh
❌Strecth mark (sekata dengan warna kulit da)
❌Peha besar (siap boleh silang kaki)
❌Berat badan konsisten
.
.
.
.
.
.
.
Cik joyah memang suka sangat dengan baju ajaib ni sampaikan cik joyah dah ade 2 set da dalam tangan..waranti seumur hidup sape tak suke kan...cik joyah lagi suke ^__^

Jangan segan tau nak tanya cik joyah baju ajaib ape cik joyah pakai.. nanti cik joyah share rahsia..janji tau tanya cik joyah yer... 


0106273397
0106273397
0106273397
www.liyanatahar.com


06 April 2016

Bukti Mentor dah berjaya! Multi Millionaire lagi..

The Edge Personal Money Nov 2009

Six years ago, Azlan Deraman, 36, and Siti Rohana Yusoff, 35, were average wage earners – he was an engineer in a private automobile company while she was a teacher in a secondary school in Batang Kali, Selangor.
In 2003, she started looking ways to supplement her income. “I wanted to upgrade my lifestyle and have savings for emergencies, I also started thinking about my children’s education.”

So, Siti Rohana joined Hai-O as a part-time agent. When she saw that prospects were good, she took unpaid leave to focus on her new business. After six months, she resigned as a teacher and went full-time.
“My husband and I were already using Hai-O products, so we felt confident about them. Moreover, when we did some research of our own, we saw that there were many people who were interested in the products as well.”
Encouraged by his wife’s success and the handsome returns she was getting Azlan decided to join his wife a few months later.

“We put 100% into the business. We used whatever we were marketing so that we could provide effective testimonials of their effectiveness. We shared the products with friends, who then introduced them to their other friends.”
“We had to work a lot harder in the beginning to provide demonstrations and training. We spent a lot of time trying to train our partners until they were able to manage on their own. However, we preserved, telling ourselves that we had to work hard for two years before we could receive our ‘return on investment’”, adds Azlan.

They also faced rejection at the beginning but look it in their stride, believing that it was a normal part of the business.
“Rejection is good as it taught us how to tackle future rejections. We could help our partners when they were faced with similar situations.”
With business taking off, they began to set some goals, one of which was to achieve one million in profit.
“We targeted to maintain RM1 million in group sales consistently through a period of 10 months. Once, we would receive one million in savings ourselves,” says Siti Rohana.

So, Siti Rohana joined Hai-O as a part-time agent. When she saw that prospects were good, she took unpaid leave to focus on her new business. After six months, she resigned as a teacher and went full-time.
“My husband and I were already using Hai-O products, so we felt confident about them. Moreover, when we did some research of our own, we saw that there were many people who were interested in the products as well.”
Encouraged by his wife’s success and the handsome returns she was getting Azlan decided to join his wife a few months later.

“We put 100% into the business. We used whatever we were marketing so that we could provide effective testimonials of their effectiveness. We shared the products with friends, who then introduced them to their other friends.”
“We had to work a lot harder in the beginning to provide demonstrations and training. We spent a lot of time trying to train our partners until they were able to manage on their own. However, we preserved, telling ourselves that we had to work hard for two years before we could receive our ‘return on investment’”, adds Azlan.

They also faced rejection at the beginning but look it in their stride, believing that it was a normal part of the business.
“Rejection is good as it taught us how to tackle future rejections. We could help our partners when they were faced with similar situations.”
With business taking off, they began to set some goals, one of which was to achieve one million in profit.
“We targeted to maintain RM1 million in group sales consistently through a period of 10 months. Once, we would receive one million in savings ourselves,” says Siti Rohana.

They were right on target: Two years later, they were millionaires.
Today, they have 80 downlines, all of whom are millionaire leaders who have their own sets of downlines as well.
“Not only can we now afford to send our four children to further studies overseas, we can afford to have four more children and send them overseas for studies as well, if we wanted to!” says Azlan.
Their motto and also advice to aspiring millionaires is to:
Do the right thing and do them at once. Make it happen and do not waste time.

05 April 2016

Perasaan sambut protege untuk kali kedua.... Tahniah Sharatul Tahar!

Maaf semua...lewat berkongsi berita gembira sepanjang award aritu..
Syukur alhamdulillah yana dapat lahirkan pewaris untuk terima award Sales Manager kali ni... tak tergambar perasaan yang ada bile sambut rakan kongsi turun dari stage dan perkenalkan pada mentor-mentor... macam perasaan mak tengok anak terima ijazah masa belajar..


Sepatutnya da lama yana share sebahagian gambar yang ada masa award aritu.. ni baru jer dari dalam hp...yang dari photographer tak dapat lagi...menunggu gambar dari photographer masih tak kunjung tiba lagi....huhuhu


Ni kiranya PART 1 SM/SSM AWARD 2016 la yer..














Meriahkan tengok event yana pergi...harus meriah dan gempak sebab masa ni 1031 usahawan SHOM dirai dengan penuh gilang gemilang😍😍😍😍😍

Harga Baru Bioseleza

Yana nak update sikit pasal Bioseleza...ramai yang tertanya-tanya pasal harga Bioseleza dan kenapa Bioseleza istimewa.


Ramai yang tanya apa specialnya Bioseleza berbanding jenama lain???
Bioseleza berbeza sebab ia menggunakan
✔ teknologi BV
✔ nano silver
✔ ion negatif



Walaupun Bioseleza nipis tapi ia dapat menampung sehingga 150ml serapan dan mempunyai jalur anti bocor.


Ada 4 jenis Bioseleza yang sesuai untuk semua
❤ Pantyliner
❤ Day Safe
❤ Night Safe
❤ Mixed Set



Malam ni yana bukan setakat nak inform pasal kelebihan Bioseleza je tau.. yana nak inform jugak kat korang semua pasal kenaikan harga Bioseleza..
Kalau korang masih ingat lagi, Syarikat Sahajidah Hai-O Marketing pernah selaraskan harga baru untuk tuala wanita bioseleza ni pada bulan February 2015 yang lalu.


Tapi disebabkan keadaan ekonomi yang semakin mencabar dan syarikat masih ingin mengekalkn tahap kualiti yang superb, Sahajidah Hai-O Marketing sekali lagi terpaksa menyelaraskan harga baru bagi tuala wanita Bioseleza ni bermula 1 Mac 2016 baru-baru ni.


Jadi rasanya dah jatuh wajib yana inform kat korang pasal  beberapa harga baru bagi tuala wanita bioseleza ni sebab ada yang terkejut bila yana bagitau harga yang lain dari harga yana tulis kat dalam blog yana ni :)
So...here we go pasal harga baru Bioseleza ni;)



Pantyliner rm 174 sekotak
(Ada 6 packs 30 keping each pack)



Day Safe rm160 sekotak
(Ada 6 packs 10 keping each pack)



Night Safe rm160 sekotak
(Ada 6 packs 8 keping each pack)



Mixed set rm164 sekotak (set paling jimat)
2 day safe
2 pantiliner
1 night safe
1 extra long



Jangan segan-segan contact yana.. pelihara rahim dari awal ok..janji tauπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰


Yana
010-627 3397

Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...