11 April 2016

AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN DI KUALA TERENGGANU, MARANG, KEMAMAN, SETIU

Salam sayang-sayang semua...

Ehh uolls jangan terkejut kenapa yana asyik update blog je dari tadi... hihihi... lupe ekkk kan yana dah full time bisnes online..jadi takde masalah lah nak beronline bile-bile masa.. sendiri bos sendiri kuli...hihihi

Yana ada gud news ni nak bagitau kat uolls... yer lah memandangkan sekarang ekonomi tak berapa nak ok yana nak bantu lah uolls yang nak cari duit poket tu... at least bolehlah buat beli susu anak ker, topup minyak ker, beli barang dapur ker, wat belanja hari-hari kat universiti ker kan...betul ke betul??

Yana nak tawarkan uolls jadi AGENT DROPSHIP JUTAWAN Yana ^____^
Dah nama pun Dropship Jutawan kan?? Maksudnya yana tak main-main tau nak tolong uolls ni...

Kenapa DROPSHIP?? Sebab uolls

❌Tak perlu keluar modal
❌Tak perlu simpan stok
❌Tak perlu uruskan postage


Semuanya yana yang akan buat. Uolls hanya copy paste dan uruskan order jer. Senang kan? ☺

Yer lah bile di tengokkan bulan sekarang dah dalam bulan April.. Puasa tak lama mana dah.. 6.6.16 dah start puasa katanya... time ni masing-masing da pakat-pakat cari baju raya dah... walaupun raya puasa tinggal 3 bulan jer lagi.. Mana tahu boleh la tambah-tambah duit belanja raya tahun ni.......^__^
Untung-untung, sebelum raya kita dah dapat buat duit raya. Sebulan dapat RM1000. ^___^ oklah tu kan???

Ada yang berminat nak jadi DROPSHIP yana?? Jangan segan silu nak wapps yana tau.. janji ek tolong diri sendiri..yana janji kita buat sama-sama ok;)


YANA - 
0106273397
0106273397
0106273397

#dropship #agentdiperlukansegera #standbyduitraya

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...