08 April 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TIPU!!

BAJU AJAIB DASAR PENIPU!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
Haisshhh pantang betul cik joyah bile dengar orang cakap yang bukan-bukan pasal badan cik joyah ni..rasa macam nak cili jer mulut orang tu.. haaa jangan memain dengan cik joyah ni..kalau dah geram time-time tu jugak cik joyah bagi...

Dulu masa cik joyah berpantang memang cik joyah ade pakai bengkung belit-belit tu tapi susah jugak nak tahan sebab kene guna tenaga orang lain jugak..sampai lah satu hari cik joyah pakai korset ni.. bayangkan hari ke 20 jer badan cik joyah dah mula ada cutting... mau tak menjerit suka time tu ^__^
Time pakai korset tu memang jimat masa cik joyah..pakai sensorang pun boleh..paling yang cik joyah suka tu dah la badan makin kecik kan... darah nifas pun cepat kering, rahim cepat kecut, badan bertenaga, susu pun banyak keluar..
Cik joyah memang rekemen la kat ibu mengandung dan ibu berpantang pakai baju ni..sampai sekarang cik joyah pakai tau.. dah nak masuk 2 tahun da.. keberkesanan baju ni bukan setakat kurus je tapi dapat sihat sekali..

Sekarang cik joyah TAKDE MASALAH
❌Keputihan
❌Badan menggeleber
❌Asset jatuh
❌Strecth mark (sekata dengan warna kulit da)
❌Peha besar (siap boleh silang kaki)
❌Berat badan konsisten
.
.
.
.
.
.
.
Cik joyah memang suka sangat dengan baju ajaib ni sampaikan cik joyah dah ade 2 set da dalam tangan..waranti seumur hidup sape tak suke kan...cik joyah lagi suke ^__^

Jangan segan tau nak tanya cik joyah baju ajaib ape cik joyah pakai.. nanti cik joyah share rahsia..janji tau tanya cik joyah yer... 


0106273397
0106273397
0106273397
www.liyanatahar.com


Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...