Golongan yang sesuai pakai Bioseleza

Sambungan pasal tadi...yang tadi pasal kebaikan pantiliner kan?? Sekarang nak bagitau sape yang sesuai pakai Bioseleza nih.
.
.
.
.
.
.
.
SIAPAKAH YANG BOLEH MENGGUNAKAN BIO SELEZA FEMININE PAD INI?
.
.
.
.
.
.
.
.
☆ Semua perempuan dan wanita yang telah baligh, sama ada remaja, belia atau pun dewasa kerana memakai pad atau pantyliner adalah wajib pada setiap hari.

☆ Wanita yang mengalami masalah Keputihan, Kekuningan, Kehijauan, Senggugut, Sering pening dan Kurang Tenaga ketika haid, Aliran Darah Haid yang Terlalu Banyak, Terkencing Ketika Batuk Atau Bersin, Ketumbuhan ‘Cyst’ dan Fibroid, Ketidakseimbangan Hormon, Kerap Membuang Air Kecil, Darah Haid Berbau Busuk, Vagina Gatal Dan Berbau, Haid Yang Tidak Teratur, Air Kencing ‘Kotor’, Keradangan Rahim, Keradangan Vulva, Ketidaksuburan, Kanser Pelviks, Kanser Serviks, Kanser Rahim, Cervicitis, Vaginitis, Buasir dan Endometriosis. In shaa Allah, produk ini dapat membantu anda.

☆ Ibu mengandung kerana pada tempoh ini, perubahan hormon akan mengganggu kesihatan kewanitaan anda seperti keputihan dan air kencing ‘kotor’. Elakkannya dengan menggunakan produk ini.

☆ Wanita yang telah putus haid (menopause) kerana pada tempoh ini wanita mengalami masalah lemah otot pundi kencing yang menyebabkan sukar untuk mengawal kencing. Selain itu, pada tempoh ini juga wanita lebih berisiko tinggi dihidapi kanser rahim.

☆ Wanita yang tidak mengalami sebarang masalah kewanitaan kerana mencegah lebih baik daripada mengubati. Lagipun kita tak tau bila akan mendapat jangkitan dan penyakit.

☆ Dalam kes-kes tertentu, lelaki juga boleh menggunakan produk ini bagi merawat masalah angin pasang dan buasir.

Ok dah dapat jawapannyer??? Hopefully sharing yana memudahkan uolls yer..

Yang nak membeli or mengorder boleh terus direct wapps yana

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397

Loves,
YANA

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

360 Theravest Kecilkan Lengan Dengan Mudah

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin Macam mana Hari Raya tahun ni? Kalut² raya kate netizen..huhu betul jugakkan macam yana pun kalut...